Connery

Test: EPOS Sennheiser GSP 370 gaming headset

Solidt trådløst gamerheadset med godt batteri

5 ud af 6 stjerner

Navneforvirringen kan være svær, men den behøver ikke at være total. 

Sennheiser havde allerede opbygget et solidt portfolie af gaming-produkter, og undervejs i processen skiftede produkterne navn til EPOS. 

Det har resulteret i, at den lækre GSP 370 hovedtelefon, nu findes under navnene Sennheiser, EPOS-Sennheiser eller blot EPOS. 

EPOS blev grundlagt som brand i slutningen af 2019 - og skyder ud fra det danske selskab Demant A/S. 

EPOS Audio er et joint venture mellem Sennheiser og EPOS, og fremtidigt vil gamingheadsettene, der før bar Sennheiser-navnet, altså hedde EPOS - og muligvis bære Sennheiser som et underbrand i en tid. 

Kvaliteten er dog stadig den samme, så frygt ej. 

ANNONCE
Test: EPOS Sennheiser GSP 370 gaming headset

GSP 370 er det billigste trådløse headset i GSP-linjen, men det betyder ikke, at det lyder billigt. 

Nej, lydbilledet i GSP370 er faktisk virkeligt godt - og headsettet har også den gode dybde, som vi kender fra Sennheiser-lejren. 

Test: EPOS Sennheiser GSP 370 gaming headset

GSP 370 er noget så uvant, som et ret anonymt gamer-headset. Forstå mig ret, det har tydelige træk, som deles med resten af GSP-serien, men farverne er holdt i det sorte og grå toner, og det giver et ret afdæmpet udtryk - som jeg nemt kan sætte pris på. 

Nu nævnte jeg, at dette headset er det billigste i produktlinjen, men til en pris på omkring 1500 kroner, er det ikke et headset, der befinder sig i de billigste rækker. Det er heller ikke indtrykket det efterlader. 

Selvom designet er afdæmpet og looket er domineret af mat plastik, er kvaliteten faktisk overraskende god. Mens hovedbøjlen er beklædt med almindeligt skum og stof, så er ørepuderne lavet med meget behageligt køligt memory-skum og betrukket med kunstlæder. 

ANNONCE
Test: EPOS Sennheiser GSP 370 gaming headset

På den højre side er der placeret et volume-drejehjul, som har en god taktil følelse - både for selve knappen - og drejemodstanden. 

På venstre side, befinder mikrofonen sig. Det er en fornuftig mikrofon - der har en god - men ikke first-in-class lyd. Armen har et mellemstykke der kan flexes - og så mutes mikrofonen automatisk, når man slår mikrofonen op i topposition. Det er væsentligt lettere, end at sidde og fedte efter en mute-knap. 

ANNONCE
Test: EPOS Sennheiser GSP 370 gaming headset

Den venstre side er også hjemsted for tænd/sluk knap, indikator-lys og opladningsstikket - der på denne model er en mikro-USB og ikke USB-C. 

100 timers batteri

Den største feature de resistance for GSP 370 er den trådløse batteritid, der ifølge Sennheiser/EPOS klarer op til 100 timer på en opladning. 

Efter en længere testperiode, er jeg glad for at kunne bekræfte, at batteritiden virkelig er imponerende - og det er som altid en vigtig detalje på et trådløst headset - især når man har gang i en model, der ikke lige byder på ekstra hot-swappable batterier.

ANNONCE
Test: EPOS Sennheiser GSP 370 gaming headset

Simuleret 7.1 surround

GSP 370 kan tweakes og optimeres med EPOS Gaming Suite programmet, der er tilgængelig på Windows 10. 

Denne software lader dig tweake lydprofilen til dine præferencer - OG så kan man også benytte sig af simuleret 7.1 surround - som fungerer overraskende godt, måske især fordi headsettet netop har den gode Sennheiser-dybde, som ret præcist trækker basoplevelsen med ind i surround-simuleringen.

ANNONCE
Test: EPOS Sennheiser GSP 370 gaming headset

En god indstigningsmodel

For en gamer der leder efter et godt trådløst gaming headset, uden at tømme hele opsparingskontoen, virker GSP 370 som et solidt valg. 

Headsettet byder på god lyd - en fornuftig mikrofon - et konservativt design der ikke skræmmer nogen væk, og så går den ganske "langt på literen" når det kommer til opladninger - og det er samlet set en rigtig god pakke for et bluetooth-headset i 1500 kroners klassen. 

ANNONCE
EPOS Audio/Sennheiser GSP 370

Trådløst bluetooth headset
Indbygget fleksibel, lift-to-mute mikrofon
Op til 100 timers lyd per opladning
Kompatibel med følgende enheder: Mac OSX, PC, PS4, Generel bluetooth

Vejledende salgspris: 1.499,- kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce