Connery

Steelseries er blevet opkøbt af GN Store Nord A/S

GN smider 8 milliarder kroner for at komme ind i gaming-industrien

Steelseries er et stort gaming-brand ikke blot i Danmark hvor det i sin tid blev grundlagt i 2001, men også verden over - og efter at have skiftet ejere over et par gange i de seneste år, lander Steelseries nu hos det danske selskab, og kommer i hus med blandt andet høre-apparater og Jabra - (Der selv har gjort massive indhug i true wireless-kategorien over de senere år). 

Opkøbet er blevet annonceret af Steelseries og GN Store Nord A/S, der har offentliggjort købsprisen til 8 milliarder kroner. 

Direktør for GN Audio, René Svendsen-Tune, fortæller i forbindelse med afsløringen, at man gennem nogen tid har ledt efter den rette vej ind på gaming-markedet - og særligt high-end delen af markedet. 

Det mener man at have fundet med opkøbet, og vi er tilbøjelige til at give dem ret. 

Steelseries har gennem de seneste år lanceret en række meget stærke gaming-produkter i form af keyboards, mus og i særlig grad headphones - hvor Steelseries har formået at kombinere teknologi med gode designs og funktioner som gamere rent faktisk efterspørger - noget som vi kun kan ønske fortsætte, når GN får styringen i Steelseries. 

Steelseries har i dag godt og vel 350 ansatte på tværs af adresser i Danmark, Frankrig, Kina, USA og Taiwan. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce