Connery

Efter flere forsinkelser: Sonos afslører Arc Ultra soundbar og Sub 4 subwoofer

Sonos har efter længere tids rygter og spekulationer endelig annonceret deres seneste to produkter, den nye high-end soundbar Sonos Arc Ultra og en ny version af deres største subwoofer, kaldet Sonos Sub 4.

Egentlig var det to produkter, som vi måske allerede havde forventet i starten af september, men efter forårets kuldsejlede relancering af Sonos Appen, valgte virksomheden i stedet at zoome helt ind på at få udbedret alle fejlene, inden de ville kigge videre på nye produkter - det var i hvert fald nogenlunde udmeldingen fra Sonos' CEO Patrick Spence den 1. oktober i år.

ANNONCE
Efter flere forsinkelser: Sonos afslører Arc Ultra soundbar og Sub 4 subwoofer

Sonos Appen er nu på et bedre sted end den har været længe, og derfor er annonceringen af de to nye flagskibsprodukter på hjemmebiograf-fronten blevet en realitet. Arc Ultra og Sub 4 ser ud til at være Sonos bud på at tage næste skridt mod endnu mere raffineret lydoplevelse i hjemmet, og begge produkter bygger videre på virksomhedens filosofi om at kombinere kraftfuld lyd med elegant design og brugervenlig teknologi.

ANNONCE
Sonos Arc Ultra - Efter flere forsinkelser: Sonos afslører Arc Ultra soundbar og Sub 4 subwoofer Sonos Arc Ultra

Sonos Arc Ultra

Med Arc Ultra introducerer Sonos deres nye Sound Motion-teknologi, der efter sigende drastisk forbedrer basgengivelsen, samtidig med at transducerne er blevet mindre. Det skulle resultere i en dobbelt så kraftig bas som den oprindelige Arc, samtidig med at soundbaren bevarer sit slanke  design.

Arc Ultra er udstyret med 14 drivere, som sammen skaber en 9.1.4 Dolby Atmos rumlig lydoplevelse, der ifølge Sonos giver en biograflignende oplevelse, hvor lyden placeres præcist i rummet omkring dig. Sonos har allerede vist hvor gode de efterhånden er til virtuel surround med Era 300, så det kan ikke gå helt galt, vel?

Lydbaren er desuden designet til at komplimentere store fjernsyn med sin buede profil og mat finish, hvilket gør den til en elegant tilføjelse til enhver hjemmebiografopsætning.

ANNONCE
Sonos Sub 4 - Efter flere forsinkelser: Sonos afslører Arc Ultra soundbar og Sub 4 subwoofer Sonos Sub 4

Sonos Sub 4

Sonos Sub 4 bygger videre på det klassiske subwoofer-design og introducerer en række forbedringer både indvendigt og udvendigt. Sub 4 er udstyret med to brugerdefinerede woofers, som genererer dybe, dynamiske lavfrekvenser, og med en "kraft-annullerende effekt" eliminerer den forvrængning, så du burde kunne nyde ren bas, uanset lydstyrken.

Sonos fortæller at Sub 4 kan tilføje et ekstra niveau af intensitet til din lydoplevelse, især når den parres med Arc Ultra, men den er også kompatibel med tidligere Sonos-modeller som Arc og Beam

Der er blevet plads til en bedre processor, der forbedrer oplevelsen på tværs af parametre

En mindre ting, som måske faktisk kunne betyde en hel del for mange, er at Sonos har opdateret den nye Sub med den samme matte finish som de andre nyeste produkter - og hvis man ikke støver af hver dag, er da altså at foretrække over den mere glossy-finish fra forgængerne. 

Pris og tilgængelighed

De nye produkter bliver lanceret den 29. oktober 2024.

Sonos Arc Ultra får en vejledende pris på 7.499 kroner, og Sonos Sub 4 koster 6.699 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt