Connery

Ikke blot en, men hele to Ringenes Herre-film på vej - The Hunt for Gollum er kun begyndelsen

To nye film på vej fra Lord of the Rings-universet!

Tidligere i år bragte Warner Bros. en stor nyhed, der fik Ringenes Herre-fans over hele verden til at spærre øjnene op: nemlig at flere film fra Middle Earth var på vej, med Peter Jackson og hans kreative hold bag roret.

En af de første titler, der blev afsløret, var The Hunt for Gollum – en film, der dykker ned i en uudforsket del af J.R.R. Tolkiens univers og er sat før begivenhederne i The Fellowship of the Ring. Det er måske ikke så overraskende, at den vil blive instrueret af ingen ringere end Andy Serkis, manden der gjorde Gollum udødelig på det store lærred.

Men siden den første annoncering er der opstået rygter om, at The Hunt for Gollum ville blive delt op i to film. Disse spekulationer stammer fra en kommentar af Sir Ian McKellen, som naturligvis er kendt for sin ikoniske præstation som Gandalf. McKellens udtalelse satte gang i snakken om en todelt filmserie, men ifølge Philippa Boyens, en af de oprindelige manuskriptforfattere bag Ringenes Herre-filmene, er der sket en fejl i kommunikationen.

“Det er ikke to film!” udtalte Boyens bestemt til Empire Magazine og lagde dermed spekulationerne om en todeling til ro. “Det var en ærlig misforståelse, som opstod, fordi vi allerede er i gang med at udvikle to forskellige live-action-film. Den første er The Hunt for Gollum, mens den anden endnu ikke er offentliggjort.”

Ifølge Boyens vil The Hunt for Gollum dog byde på en dybdegående og intens historie, der foregår mellem Bilbos ikoniske fødselsdagsfest og før de farefulde eventyr i Morias miner. "Det er en specifik del af en utrolig, ufortalt historie, set fra dette fantastiske væsens perspektiv," forklarede Boyens og henviste naturligvis til Gollum.

Selvom rygterne om en todeling ikke holder vand, er der en årsag til, at McKellen kunne tro det. “Vi leger med en række idéer, hvoraf mange inkluderer Gandalf,” uddyber Boyens. “Så det er bestemt muligt, at Gandalf vender tilbage i to live-action-film.” Dette åbner døren for yderligere eventyr med den kloge troldmand i fokus.

Og det stopper ikke her. Mens live-action-filmene får mest opmærksomhed, er Boyens også forfatter og producer på den kommende animefilm The War of the Rohirrim, som udforsker de legendariske krigere fra Rohan. Hvis denne film får succes, antyder Boyens, at flere animerede historier fra Middle-earth kan være på vej. “Vi har en absolut fantastisk idé til en anden animefilm, der ville være utrolig,” sagde hun med stor begejstring.

Så selvom The Hunt for Gollum ikke bliver delt i to, kan fans glæde sig over, at flere eventyr fra Middle-earth er undervejs – både i live-action og animation.

Klar til endnu en rejse til Midgård?

ANNONCE
Del

Seneste nyt