Connery

Yoga Pro 9i: Lenovo flexer AI-musklerne i en bærbar sammensmeltning af luksus og ydeevne

Dette indhold er sponsoreret af Lenovo

Lenovo Yoga Pro 9i Gen 9 er tilbage, og som altid har den et skarpt design, der skriger luksus uden at være prangende. Du ved, hvad du har med at gøre, så snart du lægger hænderne på det smukke metalkabinet - det her er en maskine, der er designet til at skille sig ud for dem, der værdsætter både udseende og power. Maskinen har en vis pondus, men selvom den ikke er en letvægtsmaskine, bliver den aldrig klodset - luksus - hele vejen igennem.

I brug er Yoga Pro 9i en af de mest kraftfulde bærbare, vi har haft fingrene i. Og selvom det meste af magien sker bag kulisserne med AI-funktioner, der balancerer alt fra ydeevne til strømforbrug, så mærkes det tydeligt - Yoga Pro 9i er en ægte power-user's drøm.

ANNONCE
Sammenklappet og ready to go - Yoga Pro 9i: Lenovo flexer AI-musklerne i en bærbar sammensmeltning af luksus og ydeevne Sammenklappet og ready to go

AI der er bedre end din barndoms fantasiven - og gør din hverdag nemmere

Den største forskel med Yoga Pro 9i ligger i, hvordan AI forbedrer din daglige oplevelse. Den mest imponerende form for AI er den, du ikke umiddelbart bemærker, og det er netop her, Yoga Pro 9i skiller sig ud. Intel® AI Boost spiller en kæmpe rolle i at gøre komplekse opgaver som videoredigering og multitasking hurtigere og smartere. Det føles som at have en usynlig hjælper, der klarer de svære opgaver for dig, mens du kan fokusere på det kreative. Alt sker bag kulisserne, og du mærker det kun, når arbejdet er færdigt langt hurtigere, end du er vant til.

Og så er der Microsoft CoPilot, som stadig er i beta, men allerede nu viser, hvad fremtiden har at byde på. I Edge-browseren er det et gamechanger - uanset om du laver beregninger eller genererer billeder, så går det hele mærkbart hurtigere. Når CoPilot bliver en fuldt integreret del af Windows 11, kommer vi til at se endnu flere muligheder.

ANNONCE
Klar til arbejde med kraftfuld ydeevne - Yoga Pro 9i: Lenovo flexer AI-musklerne i en bærbar sammensmeltning af luksus og ydeevne Klar til arbejde med kraftfuld ydeevne

Intel® Core™ Ultra 9-processor: råstyrken bag magien

Selvom AI’en gør sit baggrundsarbejde, kan du delvist takke Intel® Core™ Ultra 9-processors i maskinen, det er nemlig Intels nye hybridarkitektur, der virkelig viser, hvad Yoga Pro 9i kan. On-device AI har markeret et paradigmeskift, og det ses tydeligt i, hvordan processoren i samspil med AI og den enorme mængde hukommelse håndterer selv de tungeste opgaver. Uanset om du arbejder med videoredigering eller multitasker mellem utallige faner, er der ingen tøven. Det er lidt som at have en Formel 1-motor i et luksuskarrosseri - du får både imponerende fart og finesse på én gang.

ANNONCE

En sleeper i topklasse: Fra arbejdsjern til gamingmaskine

Med al den kraft under motorhjelmen, skulle man tro, at Yoga Pro 9i kun var skabt til seriøst arbejde. Men den klarer også gaming helt gnidningsløst. Nvidia RTX 4070-grafikkortet sikrer, at du kan game de nyeste spil uden problemer. Selv når man presser maskinen med grafiktunge spil, oplever man ikke, at den overopheder eller mister ydeevne, hvilket gør den til en perfekt makker for dem, der både vil arbejde og spille hårdt. Skærmens 165Hz-opdateringshastighed giver en silkeblød gaming-oplevelse, uanset om du spiller hurtige actionspil eller grafikintensive open-world-titler. Og med Dolby Vision og HDR bliver farverne endnu mere levende, hvilket trækker dig dybere ind i spilverdenen.

ANNONCE
Farverne popper på Yoga Pro 9i?s fantastiske 16? MiniLED-skærm - Yoga Pro 9i: Lenovo flexer AI-musklerne i en bærbar sammensmeltning af luksus og ydeevne Farverne popper på Yoga Pro 9i?s fantastiske 16? MiniLED-skærm

MiniLED-magi: Knivskarpe detaljer og farver der popper

Hvad enten du er til gaming, kreativt arbejde eller bare vil nyde en film i topkvalitet, leverer Yoga Pro 9i. Dens 16" MiniLED-skærm er noget af det bedste, jeg har set. Med en opløsning på 3200x2000 pixel og lysstyrken på 1200 nits, er det en skærm, der imponerer fra første øjeblik. Farverne popper, og kontrasterne er skarpe - selv i lysstærke omgivelser, og det gør skærmen perfekt til dem, der har brug for nøjagtige farver og skarphed. 

ANNONCE
PureSight Pro skærmen har vi været forbi - men de seks højttalere er også værd at bemærke - Yoga Pro 9i: Lenovo flexer AI-musklerne i en bærbar sammensmeltning af luksus og ydeevne PureSight Pro skærmen har vi været forbi - men de seks højttalere er også værd at bemærke

Seks velspillende højttalere og Dolby Atmos som bonus

Med seks højttalere, der alle er tunet til Dolby Atmos, får du en lydoplevelse, der matcher skærmens visuelle kvalitet. Lyden fra maskinen er både høj og uden forvrængning, og den klarer både musik, film og gaming uden problemer. Jeg har endda fået flere kommentarer fra kollegaer, der troede, jeg havde eksterne højttalere kørende - nej, det er Yoga Pro 9i, der spiller. Og så er der selvfølgelig de smarte mikrofoner, der med AI-baseret støjreduktion klarer enhver form for opkald eller møde uden problemer.

ANNONCE
5MP-kamera med Quad Mic Array - Klar til videomøder i høj opløsning, med skarp lyd - Yoga Pro 9i: Lenovo flexer AI-musklerne i en bærbar sammensmeltning af luksus og ydeevne 5MP-kamera med Quad Mic Array - Klar til videomøder i høj opløsning, med skarp lyd

Skarpe videomøder og let login

Det er ikke kun skærmen og lyden, der imponerer - 5MP-kameraet i Yoga Pro 9i er også et solidt værktøj til videomøder og dagligdagsopgaver. Opløsningen er høj nok til, at du står knivskarpt, og mikrofonerne sikrer, at din stemme går klart igennem. Det er en lille, men vigtig detalje, at kameraet har en fysisk knap, så du altid kan slukke det helt. I en tid hvor mange er opmærksomme på, hvem og hvad der kunne lytte med på deres devices, er det et must-have som Lenovo løser godt. Og så er der Zero Touch-login, som bruger ansigtsgenkendelse til at logge dig ind uden problemer – det er en funktion, der gør livet lidt lettere i dagligdagen.

ANNONCE
Yoga Pro 9i leverer også på privatliv med en dedikeret lukke-funktion til kameraet. - Yoga Pro 9i: Lenovo flexer AI-musklerne i en bærbar sammensmeltning af luksus og ydeevne Yoga Pro 9i leverer også på privatliv med en dedikeret lukke-funktion til kameraet.

Ydelse i top, temperatur i bund

Selv når du virkelig presser maskinen, sørger Lenovo X Power for, at den aldrig bliver for varm. Uanset om du arbejder med tunge rendering-processer eller multitasker intenst, holder Yoga Pro 9i hovedet koldt. Maskinen bliver varm, ja, men aldrig så varm, at det går ud over komforten. Den er bygget til at klare det hele - og det gør den med stil. Den er en værdig afløser til langt de fleste desktop-computere, og dens robusthed bekræftes af MIL-STD-810H-certificeringen, som viser, at den kan modstå både stød og ekstreme temperaturer.

ANNONCE

En bærbar sammensmeltning af luksus og power: Yoga Pro 9i er klar til alt

Lenovo Yoga Pro 9i Gen 9 er skabt til dem, der ønsker det bedste fra begge verdener - både kraft og alsidighed. Uanset om du bruger den til kreativt arbejde, gaming eller begge dele, er den en værdig erstatning for selv de mest kraftfulde desktopmaskiner. Med AI-funktioner, Intel® Core™ Ultra 9-processors, og en MiniLED-skærm, der bringer alt til live, får du en bærbar, der kan klare det hele.

Læs mere om maskinen eller find din version af Lenovo Yoga Pro 9i Gen 9 her hos Lenovo.

ANNONCE
Den ene side er udstyret med 2x USB-A, SD-kortlæser, mens den anden side byder på HDMI, 2x USB-C, og 3,5mm minijack der sikrer, at du har alle de forbindelser, du behøver. - Yoga Pro 9i: Lenovo flexer AI-musklerne i en bærbar sammensmeltning af luksus og ydeevne Den ene side er udstyret med 2x USB-A, SD-kortlæser, mens den anden side byder på HDMI, 2x USB-C, og 3,5mm minijack der sikrer, at du har alle de forbindelser, du behøver.
Del

Seneste nyt