Connery

Robot-ingeniører har skabt den Buzz Lightyear-actionfigur, du altid ønskede dig som barn

Mod det uendelige univers!

Husker du også som barn, at du ønskede dig fede action-figurer fra Toy Story-universet, men ofte endte med en billig kopi, der aldrig lignede originalen helt?

Så er der endelig nyt til dig, der gerne vil pleje dit indre barn. 

Robosen, eksperter inden for robotteknologi, har slået sig sammen med Disney og Pixar igen for at skabe en ny robotfigur baseret på den elskede karakter Buzz Lightyear fra Toy Story.

Samarbejdet er en videreudvikling af et tidligere projekt fra 2022, hvor de lancerede en robotudgave af Buzz fra filmen Lightyear. Nu har de brugt tre år på at udvikle den nye version, som tager Toy Story’s Buzz Lightyear til nye højder - måske det uendelige univers?

Den nye Buzz Lightyear-robot er imponerende detaljeret med mange funktioner. Robottens øjne og mund kan bevæge sig, og den ikoniske lysende laser på hans højre hånd lyser op og laver den velkendte lyd, som en af de over 200 originale Disney-lydklip. Venstre arm har en håndkommunikator, der kan åbnes og lukkes, så man kan få adgang til Star Command-missioner. Hans jetpack har udfoldelige vinger, der blinker med grønne og røde lys. Fans af Toy Story 3 vil også genkende "Spanish Buzz"-funktionen, der aktiveres med et tryk på den grønne knap på brystet. De blå og røde knapper aktiverer henholdsvis "Demo Mode" og hans "Indre Stemme."

Roboten kan styres både via stemmekommandoer og en app, som kan downloades til telefon eller bruges online. Derudover kan ejere programmere Buzz-robotten og tilpasse dens funktioner efter eget ønske. For dem, der ønsker et personligt præg, medfølger en ekstra fodplade, hvor man kan skrive sit navn, samt udskiftelige hænder til forskellige positioner.

Buzz Lightyear Space Ranger Robotic Action Figure kan nu forudbestilles via Disney til en pris på små 4100 kroner og forventes at blive frigivet den 11. november.

ANNONCE
Del

Seneste nyt