Connery

Invincible sæson 3 får premiere februar 2025 - se første trailer

En meta-lignende teaser.

Er du klar til et gensyn med filmatiseringen af Invincible i al sin blodige, voldsomme og nervepirrende facon?

Prime Video har givet en lille opdatering på den kommende sæson af hit-serien, Invincible, hvor sæson 2 blev afrundet på en noget hæsblæsende vis. 

Selvom traileren er 2 minutter og 30 sekunder, så er det lidt mere et meta-agtigt indblik i universet end en reel trailer - nærmer en ret spacy teaser!

Vi ser Mark Grayson blive interviewet af Cecil, som gerne vil have Invincible i topform efter det hektiske angreb fra Viltrumite-soldaterne tidligere i sæson 2.

Klippet inkluderer seriens manusforfattere plotte detaljer ind om, hvordan de har arbejdet på designet, historierne og stemmerne - og man ser endda også lige Steven Yeun i færd med at indtale sine replikker (han lægger stemme til Mark Grayson).

Selvom vi ikke ligefrem har sparet på blod, vold og drab i de to første sæsoner - så virker det måske til, at tonen får en lidt mere dyster klang i den nye sæson.

Selvom de joker med, at Grayson ikke får trænet ordentligt og stadigvæk bakser med ligegyldige teenage-problemer, så er krigen på vej.

Og vi har set, hvor svært Omni-Man og Invincible har det med dueller med deres 'art' - så det bliver ikke nogen dans på roser at forsvare jorden denne gang.

Viltrumitterne er på vej og de finder sig ikke i mytteri!

Tjek traileren ud herunder - den afsluttes lige med at annoncere, hvornår sæson 3 får premiere.

Invincible sæson 3 lander på Prime Video d. 6. februar 2025.

ANNONCE
Del

Seneste nyt