Connery

Pistoler, stalkere og stjernestatus - derfor forsvandt Josh Hartnett fra Hollywood i 10'erne

En verdensstjerne, der var nødsaget til at trække stikket.

Josh Hartnett er en amerikansk skuespiller, der har haft en varieret og bemærkelsesværdig karriere i både film og tv. Hans gennembrud kom i slutningen af 1990'erne og begyndelsen af 2000'erne med roller i populære film som "The Faculty" (1998) og "Halloween H20: 20 Years Later" (1998). Han cementerede sin status som en kommende stjerne med hovedroller i store produktioner som "Pearl Harbor" (2001) og "Black Hawk Down" (2001), Sin City (2005), Lucky Number Slevin (2006) og "30 Days of Night" (2007).

I de senere år har Hartnett oplevet en renæssance i sin karriere med roller i film såsom Guy Ritchies Wrath of Man og Operation Fortune: Ruse de Guerre, og ikke mindst Christopher Nolans Oppenheimer samt M. Night Shyamalans kommende gyser, Trap.

Men i perioden 2008 til 2019 fløj han meget under radaren og holdte sig langt væk fra rampelyset på de store projekter.

Et nyt interview har nu givet os et indblik i, hvad der egentlig skete med Hartnett, som stod til at blive den næste store stjerne i Hollywood i mange år fremadrettet. 

I et nyt interview med The Guardian afslører han, hvad der fik ham til at træde ud af rampelyset - selvom han ikke gider at give dette 'drama' særlig meget opmærksomhed, nævner han alligevel nogle faktorer, der spillede ind i hans beslutning:

"Jeg ville bare ikke have, at mit liv skulle opsluges af mit arbejde. Og der var en forestilling på det tidspunkt, at man bare opgav det hele for sit job," udtalte Hartnett i interviewet.

 "Og man så, hvad der skete med nogle mennesker dengang. De blev ødelagt af det. Det ønskede jeg ikke for mig selv."

Hvortil han understreger:

"Altså, jeg vil ikke tillægge dette for meget vægt. Men Der var hændelser. Folk dukkede op ved mit hus. Folk, der stalkede mig. En fyr dukkede op til en af mine premierer med en pistol og hævdede at være min far. Han endte i fængsel. Der var mange ting. Det var en mærkelig tid. Og jeg ville ikke være brændstof for maskinen."

Fornuftig ung mand, som nu har overstået de værste ungdommelige kriser i Hollywood-karrieren og er klar til at genoptage sine roller i stor stil!

ANNONCE
Del

Seneste nyt