Connery

Halvfemserne vender tilbage i Black Ops 6: Hemmelige missioner i skyggen af Golfkrigen og Sovjets fald

Folkene bag Call of Duty teaser deres stort anlagte Black Ops-kampagne i nyt interview

Call of Duty: Black Ops 6 fører os tilbage til 90'ernes politiske kaos. En tid, hvor verden blev omformet af Golfkrigen og Sovjetunionens kollaps.

Under et interview med en talsperson fra Activision-studioet Raven Software blev der mere end antydet, at netop de begivenheder vil spille en central rolle i historien.

ANNONCE
Natalie Pohorski er Lead Narrative Producer hos Raven Software - Foto: Activision - Halvfemserne vender tilbage i Black Ops 6: Hemmelige missioner i skyggen af Golfkrigen og Sovjets fald Natalie Pohorski er Lead Narrative Producer hos Raven Software - Foto: Activision

Golfkrigen: Bag facaden på en kendt konflikt

Lead producer Natalie Pohorski nævnte, at Golfkrigen vil være en af hovedkilderne til Black Ops 6’s narrative drive: "Vi har missioner sat i Golfkrigen, men det er virkelig, hvad du gør i de missioner, der adskiller sig fra, hvad vi har gjort før." Det tyder på, at spillet vil tage os med dybere ind i krigens skjulte agendaer og ikke bare genskabe de kendte slag.

En af halvfemser-konflikteres nøglefigurer er allerede spottet i noget af spillets materiale, og forestil dig lige at udforske Saddams hemmelige lagre, hacke hans kommunikationssystemer, eller saboterer forsyningsruter, som er afgørende for hans krigsmaskine - det er den slags, som Black Ops-franchisen historisk ikke har været bange for at gå ind i - dog med et heftigt lag af fiktion. 

ANNONCE
Black Ops 6 - The Story So Far
?si=vJpu4Xoa8UIJ-viW

Den nye verdensorden: Hvad sker efter Sovjets fald?

Halvfemserne handlede dog ikke kun om Mellemøsten. Sovjetunionens sammenbrud efterlod et magtvakuum i Østeuropa og Centralasien, og det er præcis her, at Black Ops 6 kunne brillere med sine velkendte konspirationer og undercover-plots.

Ifølge Pohorski "udforsker spillet et nyt teknologisk og kulturelt landskab," og det åbner op for missioner, der sender spilleren ind i destabiliserede regioner, hvor CIA kæmper om magten mod lokale fraktioner og nyetablerede stormagter.

Missioner, hvor du navigerer i den, daværende nye verdensorden - smugler våben til oprørsstyrker eller saboterer eks-sovjetiske atomfaciliteter - kunne let blive en del af spillets hovedplot. 

CIAs skjulte krige i halvfemserne

Som vi har set i tidligere Black Ops-spil, er hemmelige operationer og konspirationer centrale elementer.

I Cold War blev spillere kastet ind i sovjetiske hovedkvarterer og tildelt missioner dybt inde i fjendtligt territorium. Med Golfkrigen og Sovjets sammenbrud som baggrund for Black Ops 6, er det ikke svært at forestille sig, at vi vil se lignende skjulte operationer, denne gang med mere avanceret teknologi og nye politiske spillere.

Pohorski sagde selv, at "vi giver spillere flere muligheder for at vælge deres tilgang - stealth eller direkte konfrontation," og det understreger, at kampagnens missioner vil komme med forskellige strategiske valgmuligheder.

Hvad kan vi egentlig forvente af spillets kampagne?

Selvom Pohorski holdt mange detaljer tæt på vesten, står det klart, at Black Ops 6 vil tage os ind i en ny æra af geopolitisk spænding. "Vi har ikke udforsket halvfemserne før, så der er så mange nye elementer at trække på," sagde hun med et glimt i øjet. Og med både Golfkrigen og Sovjetunionens fald som fortællingens rygrad, er der ingen tvivl om, at der vil være masser af ukendte trusler og skjulte dagsordener at afdække.

Call of Duty: Black Ops 6 udkommer på tværs af gamingplatforme den 25. oktober 2024

ANNONCE
Del

Seneste nyt