Connery

Smart uden hår - sådan får du det bedste ud af dit hårtab

Læs hvordan du holder stilen, selvom håret falder af.

De fleste fyre kender det sikkert; håret bliver tyndere, månen bliver tydeligere og de høje tindinger titter frem. At miste håret er ikke det fedeste, men det er en del af det at være en mand. Det ér jo ikke jordens undergang, men derfor kan du alligevel forsøge at undgå faldegruberne, når det sker:

1. Undgå at lave hentehår. Du skal altså ikke lade håret omkring det bare stykke gro for efterfølgende at frisere det hen over den bare plet. Det ér bare ikke lækkert - og i blæsevejr falder det helt til jorden.

2. Lad være med at lave en bandana, som vi alle tydeligt husker fra Sidney Lee. Og lad være med at gå med hat eller cap bare for at skjule pletterne.

3. Lad være med at købe diverse farveprodukter, som egentlig ikke løser problemet, men blot camouflerer, at der ingen hår er på visse områder på hovedet. Der er stor risiko for, at det smitter af eller forsvinder under badeturen eller regnvejret.

Med andre ord; stå ved, at du er en mand, som blot er underlagt naturens gang.

ANNONCE
Smart uden hår - sådan får du det bedste ud af dit hårtab

Der er vist ikke nogen, som er i tvivl om, at Ryan Reynolds er en lækker mand, men er der nogle som har bidt mærke i, at han har vigende hårgrænse? Netop fordi at han ikke forsøger at skjule det, men styler det på en måde, så det indgår i hans look som helhed, så opdager ingen det rigtigt, og det bliver blot en del af hans udstråling og charme.

ANNONCE
Smart uden hår - sådan får du det bedste ud af dit hårtab

Eller hvem kan være uenig i, at vores alles rigtige James Bond - Sean Connery - er en meget sexet mand? Selvom han er oppe i årene, er han bestemt ikke blevet mindre pæn med alderen. Hårtabet kom først rigtig tydeligt frem i Never Say Never Again, hvor han blev tvunget til at bære paryk. Et frygteligt eksperiment for en aldrende Sean Connery.

ANNONCE
Smart uden hår - sådan får du det bedste ud af dit hårtab

Ingen kan komme udenom, at Vin Diesel oser af mand - han er bare sexet på den der helt rigtige, maskuline måde. Selvom du måske ikke har måne eller på anden måde vigende hårgrænse, så er det måske værd at overveje at barbere håret af blot for at få "looket".

Vin Diesels første erfaring med det glatbarberet look lyder sådan her:

"I shaved my head about 15 years ago and the first time I shaved it, I started running my hand through my hair and it was very therapeutic."  - Vin Diesel

Måske skulle du prøve det?

ANNONCE

Budskabet er blot: lad være med at prøve på at skjule, at du er ved at miste hår. Arbejd i stedet med det du har og overvej, hvordan det måske i sidste ende kan fremhæve din personlighed.

At miste hår er naturligt, men hvorfor ikke sørge for at det bliver gjort med stil ligesom Vin Diesel, Ryan Reynolds og Sean Connery? 

ANNONCE
Del

Seneste nyt