Connery

Henry Cavill har fundet sin næste nørderolle - skal spille hovedrolle i Voltron-filmatisering

Cavill fortsætter ufortrødent på sine passionsprojekter.

Henry Cavill er kendt for sin medvirken i nogle af de største franchises gennem tiden, og nu træder han ind i et nyt kapitel med en live-action Voltron-film for Amazon MGM Studios ifølge THR. Filmen er baseret på den japanske animeklassiker, hvor fem piloter styrer mekaniske løver, der kombineres til den mægtige robot Voltron. Cavill, der tidligere har portrætteret ikoniske roller som Superman i DC-universet og Geralt i The Witcher, fortsætter med at være en eftertragtet skuespiller inden for action- og fantasygenren.

Hans karriere er præget af medvirken i store blockbustere og franchises, der har etableret ham som en af de førende skuespillere i Hollywood. Cavill blev globalt kendt som Superman i 2013’s Man of Steel og har siden da haft en central rolle i flere DC-film, herunder Batman v Superman: Dawn of Justice og Justice League. Selvom han for nylig forlod rollen som Superman - eller nærmere blev tvunget ud af den rolle - har han formået at opretholde sin status som en fanfavorit.

Ud over Voltron arbejder Cavill også på at bringe Warhammer 40,000-universet til live som både skuespiller og producer i samarbejde med Amazon. Dette projekt er et af hans passionsprojekter, da han længe har været en stor fan af det dystopiske science-fiction-univers.

Desuden er Cavill i gang med en genindspilning af Highlander, hvor han skal spille hovedrollen. 

Man går aldrig sådan rigtig galt i byen med Henry Cavill ombord, hvis man skal lave noget comic eller fantasy-relateret.

Han er nemlig selv passioneret nørd og meget inde i sit stof - men filmselskaberne skal måske bare lige prøve at passe lidt bedre på ham denne gang, så han kan få fuldendt sine visioner om rollen.

Vi føler stadigvæk, at vi fortjener det Superman-comeback, efter vi så The Rock i Black Adam fremkalde Cavill i sit stiveste puds igen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt