Connery

Verdens mest blærede tv koster over 2,5 millioner kroner

Schweizisk tv-producent slår til med en ny, ultraluksuriøs foldeskærm

C SEED har med deres vilde idéer etableret sig som "dem med de foldbare tv'er" i løbet af de seneste år, og mens teknologien er  vildt fed, er prisen det også. 

Det gælder særligt for modellen C-SEED N1, der sidste år blev lanceret som et outdoor-tv til brug på fancy terasser - og kæmpe yacths, selvfølgelig. 

Nu har C SEED så afsløret indendørsvarianten af N1, og der er blevet skruet op for luksus over hele linjen.

ANNONCE
C SEED N1 på vej til at folde sig ud - Verdens mest blærede tv koster over 2,5 millioner kroner C SEED N1 på vej til at folde sig ud

TV'et der i største variant er 165" stort, består af fem MicroLED paneler der takket være en heftig mekanik folder skormen ud, nærmest som en blomst. I sammenfoldet tilstand ligner den vel mest af alt en fritstående skænk - i et look der kan specialtilpasses til den enkelte købers stil og smag. 

Selve skærmteknologien er MicroLED med 4K opløsning og HDR1+ understøttelse - og panelet er belagt med en speciel belægning der eliminerer genskin fra sollys - akkurat som vi har set det på flere af Samsungs nye skærme i år

"Vores mål var at skabe en TV, der ikke kun opfylder vores teknologisk kyndige kunders høje forventninger, men også appellerer til dem med et skarpt øje for design," siger Alexander Swatek, CEO for C SEED. "N1 TV er en game-changer inden for hjemmeunderholdning. Det tilbyder en fordybende biografoplevelse uden at gå på kompromis med din boligs elegance."

Prisen er også i luksusklassen - et C SEED N1 Classic har en vejledende salgspris på 350.000 euro - svarende til godt og vel 2.6 millioner danske kroner - for samme pris kunne man "tapetsere" en gennemsnitlig dansk villa med 65" skærme på bud -  det ville også få folk til at spærre øjnene op... Bare på en anden måde. 

ANNONCE
Se det indendørs C SEED TV i aktion
?si=HJqy6SECXWn61j5f
Del

Seneste nyt