Connery

The Great Dark Beyond: Ny Hearthstone expansion går intergalaktisk

Blizzard har skruet op for fantasien og sender nu Hearthstone ud i rummet med deres nyeste expansion, The Great Dark Beyond, der lander den 5. november. Med 145 spritnye kort, kan du se frem til at bygge rumskibe, styre eksilerede rumvæsner og bekæmpe dæmoner i et galaktisk kaos. Det er tredje udvidelse i Year of the Pegasus, og der er masser af nye mekanikker og spænding på vej.

ANNONCE
Hearthstone: The Gread Dark Beyond intro
?si=taf2TgPCpWYVrLzv

Byg dit eget Starship - og smid det direkte på brættet

Det mest spændende ved The Great Dark Beyond er uden tvivl det nye Starship-keyword. Forestil dig, at du langsomt samler stumper fra faldne minions og konstruerer dit helt eget rumskib. Hver gang en minion med "Starship Piece"-evne dør, overføres deres stats og effekter til dit Starship, og når du er klar - ja, så sender du skibet direkte på brættet som et massivt våben for kun 5 Mana. Seks klasser - Death Knight, Demon Hunter, Druid, Hunter, Rogue og Warlock - har fået deres helt egne unikke Starship-kort, og der er ingen tvivl om, at det kan blive spilskiftende i den galaktiske krig.

Draenei-fokus

Som noget helt nyt introduceres Draenei som en permanent minion-type. Draenei-folket, som har måttet flygte fra deres planet efter en invasion fra Burning Legion, er nu klar til kamp i Hearthstone. Mange af deres kort arbejder sammen og skaber synergi, hvor de næste Draenei-kort, du spiller, får bonusser. Prophet Velen står i spidsen som den mægtige leder, og der er masser af potentiale for at skabe decks, der fokuserer på håb og fællesskab - hvis man da kan holde dæmonerne på afstand.

Spellburst: Kosmisk magi vender tilbage

Hvis du har savnet at time dine spells helt perfekt for at udløse ekstra effekter, så er der gode nyheder. Spellburst-keywordet gør comeback i The Great Dark Beyond, og giver dig mulighed for at fyre en ekstra effekt af, første gang du spiller en spell. Det er klassisk Hearthstone-strategi, hvor timing er alt - og nu med et kosmisk twist.

Dæmonisk invasion? Tjek.

Selvfølgelig kan man ikke rejse gennem rummet uden at støde på problemer. Dæmonerne fra Burning Legion er allestedsnærværende og har ingen planer om at give op. Flere af de nye kort handler om at forudse og afværge dæmoniske angreb, og det er her, du virkelig skal holde øjnene åbne. Archimonde, en af Legionens mest frygtindgydende ledere, er også klar til at tage dig ned.

Pre-Release Tavern Brawl: Test de nye kort før tid

Inden udvidelsen rammer, kan du få et smugkig på kortene i en Pre-Release Tavern Brawl fra den 29. oktober til den 5. november. Her kan du åbne dine The Great Dark Beyond-pakker, bygge decks og deltage i en mini-turnering, hvor du kan vinde flere kort og andre præmier. Og bare rolig, første adgang er gratis, så alle kan være med til at teste rummet af!

ANNONCE
Del

Seneste nyt