Connery

Michael Bay og Will Smith slår sig sammen på Netflix-actionbasker Fast and Loose

Klar til masser af eksplosioner?

Michael Bay har i længere tid haft en deal med Netflix om at producere en række action-film - blandt andre 6 Underground med Ryan Reynolds - og ifølge Deadline har han nu allieret sig med Will Smith på et nyt projekt. 

Efter næsten tre årtiers samarbejde på deres franchise Bad Boys, ser det ud til, at Will Smith og Michael Bay svirrer om, at Bay er i forhandlinger om at instruere Fast and Loose, en hæsblæsende actionfilm, hvor Smith skal spille hovedrollen.

I Fast and Loose følger vi en mand, der vågner op i Tijuana uden nogen erindringer om, hvem han er. Som en anden nat efter en heftig druktur er hele hans liv nærmest én stor blackout.

Da han begynder at samle brikkerne i sit liv, opdager han, at han har levet to meget forskellige liv – det ene som en magtfuld boss i det kriminelle miljø og det andet som en hemmelig CIA-agent.

Det er nu op til ham at finde ud af, hvor han står i denne mærkværdige situation - han lever et dobbeltliv, men skal finde ud af, hvilken side af sig selv han virkelig er, mens han forsøger at undgå de farer, der truer fra begge liv.

Filmen er skrevet af Jon og Erich Hoeber, Chris Bremner og Eric Pearson, og produceres af en række store navne i branchen, herunder Smith selv, Kelly McCormick og David Leitch gennem deres produktionsselskab 87North.

Selvom Michael Bay altid har haft en kærlighed for action-film og hårdkogte stjerner, så har han også et andet mærkværdigt projekt i støbeskeen.

Vi fik tilbage i sommers bekræftet, at han arbejder på at forvandle det forfærdelige meme "Skibidi Toilet" til en spillefilm.

Jep, det famøse hoved i toilettet og den bizarre sang - vi ved ikke helt, om det rabler for Bay, men vi glæder os i hvert fald til at se Fast and Loose!

ANNONCE
Del

Seneste nyt