Connery

Film og serier du skal streame i oktober

Efteråret er fyldt med underholdning.

Efteråret har meldt sin ankomst, havemøblerne er flyttet ind i skuret og udelivet er så småt ved at være noget, der er lidt gråt og trist.

Heldigvis har streaming-tjenesterne hvert år taget højde for, at flere danskere rykker ind i sofahyggen til efteråret og har brug for noget at blive underholdt med.

Vi har traditionen tro fundet det bedste på film- og seriefronten i oktober og sørget for at du har en tjekliste over ting, du bør se på streaming i oktober. 

Efteråret bringer en spændende blanding af film og serier, der byder på alt fra intens sportskærlighed i "Challengers" (Prime Video) til den gastronomiske nydelse af nudler i "Chef's Table: Noodles" (Netflix). Derudover kan gyserfans glæde sig til Stephen Kings klassiker, "Salem's Lot" (Max), mens thrillere som "It’s What’s Inside" (Netflix) udforsker mørke hemmeligheder i et kropsbytte-spil. 

Der er noget for enhver smag - og meget af det er sofatæppe og varm kakao-venligt!

ANNONCE
Challengers
?si=oztI_25UHl1fI-VB

1. Challengers (Prime Video)

Premiere: 1. oktober
Handling: Challengers er et romantisk sportsdrama instrueret af Luca Guadagnino (Call Me By Your Name) med Zendaya i hovedrollen som Tashi, en tidligere tennisspiller, der er blevet en succesfuld træner. Hun befinder sig i et kompliceret trekantsdrama med sin mand og en gammel ven, begge tennisstjerner, da de skal konkurrere mod hinanden i en stor turnering. Filmen udforsker passion, rivalisering og kærlighed i en intens atmosfære af konkurrencesport set gennem de tre personer.

ANNONCE
Chef?s Table: Noodles ? sæson 1
?si=GyGvqKNwDhpffxMp

2. Chef’s Table: Noodles – sæson 1 (Netflix)

Premiere: 2. oktober
Handling: Chef's Table: Noodles er den nyeste sæson af den populære dokumentarserie, der denne gang fokuserer på nudler og deres globale betydning i madlavning på tværs af madkulturer. Serien følger verdens bedste kokke, som specialiserer sig i nudelretter fra forskellige kulturer, og viser deres kreative processer og dedikation til madlavningskunsten. Det er lagt i ovnen til en mundvandsfremkaldende rejse i alt fra ramen-nudler til pasta-retter!

ANNONCE
Salem?s Lot
?si=q0FBKCd1cwxYsa6X

3. Salem’s Lot (Max)

Premiere: 3. oktober
Handling: Denne genindspilning af Stephen Kings klassiske gyserroman handler om forfatteren Ben Mears, der vender tilbage til sin barndomsby, Salem’s Lot, hvor han opdager , at ondskaben har overtaget byen. Da indbyggerne langsomt forvandles til vampyrer, må Ben og en lille gruppe overlevende kæmpe for at stoppe den voksende trussel. Danske Pilou Asbæk er også med i puljen!

ANNONCE
The Platform 2
?si=2MkItXq4sVNPi86d

4. The Platform 2 (Netflix)

Premiere: 4. oktober
Handling: Opfølgeren til den dystopiske gyser The Platform fortsætter med at udforske det grusomme fængselssystem, hvor maden bevæger sig fra top til bund gennem et højt vertikalt fængsel. I anden del følger vi nye fanger, som forsøger at overleve under endnu mere ekstreme forhold. The Platform 2 bygger videre på den social-kritiske fortælling om grådighed og medmenneskelighed sat på spidsen. 

ANNONCE
Plane
?si=oBMdld71dlI7VXIG

5. Plane (Viaplay)

Premiere: 4. oktober
Handling: Gerard Butler spiller hovedrollen i (endnu) en actionfyldt thriller, men af og til så rammer han rent hjem på underholdningsfronten! Plane handler om en en pilot (Butler), der tvinges til at nødlande sit fly på en fjendtlig ø efter et voldsomt uvejr. Straks efter landingen må piloten og passagererne kæmpe for deres liv mod lokale oprørere og kriminelle.

ANNONCE
It?s What?s Inside
?si=SDpPNo6ZYGZj5ApS

6. It’s What’s Inside (Netflix)

Premiere: 4. oktober

Netflix har lavet en film, der nyfortolker konceptet med festunderholdning i samme stil som et åndebræt og andre uhyggelige gimmicks. Filmen er en sci-fi-thriller, hvor en af gæsterne medbringer en gadget, der kan få dem til at skifte kroppe - men hvad der står som en gimmick, begynder at påvirke gæsterne negativt og inden længe mister de deres sans for virkeligheden.

ANNONCE
Klitschko: More Than a Fight
?si=XUPOd5FTCJh19meU

7. Klitschko: More Than a Fight (SkyShowtime)

Premiere: 6. oktober
En dybdegående dokumentar om boksningens legender, brødrene Vitali og Wladimir Klitschko. Dokumentaren skildrer deres karriere både indenfor og udenfor ringen, herunder deres politiske indflydelse i Ukraine.

ANNONCE
The Franchise
?si=bP7-yTESPd9kWn5N

8. The Franchise (Max)

Premiere: 7. oktober
Handling: The Franchise er en komedie, der tager et humoristisk kig bag kulisserne på filmindustrien, specifikt store franchise-film såsom Marvel. Serien følger produktionen af en fiktiv superheltefilm og alle de absurde problemer, der opstår undervejs, fra kreative uenigheder til budgetkatastrofer.

ANNONCE
Drengen og Hejren
?si=4UbTdKIK2hx8rg7l

9. Drengen og Hejren (Netflix)

Premiere: 7. oktober
Handling: Den animerede film fra den legendariske instruktør Hayao Miyazaki er en eventyrlig historie om en dreng, der opdager en magisk verden, mens han forsøger at forstå sin egen fortid. Med smukke billeder og en poetisk fortælling er Drengen og Hejren en klassisk Miyazaki-film, der blander fantasi, natur og menneskelige følelser - som vi bedst kender en film fra Studio Ghibli.

ANNONCE
La Máquina ? Sæson 1
?si=2s28V9SALlag6qcy

10. La Máquina – Sæson 1 (Disney+ - reklamelink)

Premiere: 9. oktober
Handling: I denne drama-serie følger vi en aldrende bokser, som får en sidste chance for at genoplive sin karriere med hjælp fra sin ambitiøse manager. Men bokseren står over for både interne og eksterne konflikter, som truer hans drømme. I front har vi de talentfulde skuespillere Diego Luna og Gael García Bernal.

ANNONCE

11. Sommer i Magaluf – Sæson 1 (Viaplay)

Premiere: 10. oktober
Handling:  Dufter vi lidt en reboot af Sommer i Sunny Beach? Sommer i Magaluf følger en gruppe unge nordiske turister, der tager til Magaluf for en uforglemmelig sommer med fest, frihed og drama. Serien dykker ned i deres venskaber, konflikter og kærlighedsliv, mens de navigerer i feriebyens vilde natteliv. Det er reality som i de gode gamle dage!

ANNONCE
Tomb Raider: The Legend of Lara Croft
?si=Z-sNRYQPCX2kPrBx

12. Tomb Raider: The Legend of Lara Croft (Netflix)

Premiere: 10. oktober
Handling: Denne animerede serie følger Lara Croft på nye eventyr, hvor hun udforsker mystiske templer og går på jagt efter skjulte artefakter. Serien bygger videre på den ikoniske videospilfigur og lover masser af action, gåder og opdagelser i et spændingsfyldt univers.

ANNONCE
Chucky ? Sæson 1
?si=dSCPx1Uv1nUwnX_j

13. Chucky – Sæson 1 (Netflix)

Premiere: 15. oktober
Handling: Den onde, morderiske dukke Chucky er tilbage og denne gang kan han ses på Netflix! Serien følger nye ofre, der må stå ansigt til ansigt med den psykotiske dukke, samtidig med at den dykker ned i Chuckys oprindelse og de mørke kræfter, der driver ham.

ANNONCE
M3GAN
?si=8Q1nwcyfIefxbHnp

16. M3GAN (Viaplay)

Premiere: 27. oktober
Handling: M3GAN er en horrorfilm om en avanceret robotdukke, designet til at være en barns bedste ven. Men da dukken får en selvstændig vilje, begynder hun at beskytte sin ejer på ekstremt voldelige måder. Filmen udforsker kunstig intelligens og de farer, der opstår, når teknologi går for vidt. Med gyserlegenden James Wan bag roret!

ANNONCE
Del

Seneste nyt