Connery

Pharrell Williams LEGO-Biografi Piece by Piece bliver skamrost af anmeldere

Pharrell Williams er ikke bleg for at bryde normalen, og det gør han igen med sin nye biografi, Piece by Piece, der fortæller historien om hans liv og karriere gennem LEGO-animation og interviews.

Filmen har allerede inden premieren fået stor ros fra anmeldere og ligger lige nu på en imponerende 88% på Rotten Tomatoes.

Piece by Piece er et "visuelt eventyr", der genskaber nogle af Pharrells mest ikoniske øjeblikke - lige fra hans arbejde med The Neptunes til hans storhittende sang Happy. Filmen bruger LEGO-figurer af Williams og hans musikalske samarbejdspartnere, heriblandt Kendrick Lamar, Gwen Stefani og Snoop Dogg, til at male et meget farverigt portræt af kunstneren.

Den nye trailer, der netop er landet, gør dog ikke så meget ud af de tidlige anmeldelser, men plastrer i stedet pauserne til med hypede kommentarer fra almindelige brugere på sociale medier. 

Selvom enkelte af anmeldelserne påpeger, at Piece by Piece ikke går dybt nok ind i nogle af de mere komplekse aspekter af Pharrells liv, fremhæver de fleste den som en inspirerende historie om kreativitet og selvtillid. 

Piece by Piece rammer allerede de amerikanske biografer den 11. oktober, men herhjemme afventer vi en premieredato sat til 25. januar 2025. Til den tid er vi også blevet klogere på hvad biografpublikummet i USA mener om filmen.

Se traileren her:

ANNONCE
Piece by Piece Trailer 2
?si=PZwCQJFoy0h98GJH
Del

Seneste nyt