Connery

Sydney Sweeney lander sin næste hovedrolle i en komediefilm af Paul Feig

Den 27-årige verdensstjerne er klar med næste projekt.

Sydney Sweeney fortsætter med at cementere sin status som en af Hollywoods mest eftertragtede unge skuespillerinder, og nu tilføjer hun endnu et spændende projekt til sin allerede imponerende liste af roller.

Den 27-årige skuespillerinde har netop underskrevet en aftale om at spille hovedrollen i den kommende komediefilm The Housemaid, hvor hun skal spille overfor Amanda Seyfried.

Filmen, som er baseret på Freida McFaddens bestseller, skal instrueres af Paul Feig, der er bedst kendt for den succesfulde komedie Bridesmaids fra 2011.

The Housemaid følger Sweeneys karakter Millie, en kvinde med økonomiske vanskeligheder, som er lettet over at få et nyt job som husholderske for det velhavende par Nina (Seyfried) og Andrew. Men som historien udfolder sig, opdager Millie, at familiens hemmeligheder er langt farligere, end hun kunne have forestillet sig. I filmen medvirker også stjerner som Ana de Armas, Vanessa Kirby og Jude Law.

Sydney Sweeney er i øjeblikket en af de travleste skuespillerinder i branchen med flere store projekter i horisonten.

Udover The Housemaid er hun også tilknyttet en biopic om bokseren Christy Martin samt en genindspilning af sci-fi-klassikeren Barbarella, som oprindeligt havde Jane Fonda i hovedrollen. Sweeneys seneste film, Eden, fik verdenspremiere på Toronto International Film Festival i september, men mangler endnu en distributør i USA.

Sweeney er ligeledes klar til at vende tilbage som Cassie Howard i tredje sæson af HBO-hittet Euphoria inden længe - en rolle, der har været med til at katapultere hendes karriere til nye højder. 

Hun formår at gøre et navn ud af sig selv, og er absolut en af de skuespillere, man skal holde øje med for tiden!

ANNONCE
Del

Seneste nyt