Connery

Eddie Redmayne spiller brutal lejemorder i fuld trailer til The Day of the Jackal

Eddie Redmayne har efterhånden bevist sit værd i en række vidt forskellige roller, og nu træder han igen ind i en ny spændende karakter: Denne gang som professionel lejemorder thrillerserien i The Day of the Jackal.

Vi ser Redmayne som den skarpe lejemorder, der aldrig fejler, og som på brutal og professionel vis tjener en uovertruffen løn for sine kontrakter. Han har rutinen, erfaringen og instinkterne til altid at udføre sit arbejde perfekt, indtil han pludselig får modstand fra en britisk agent, spillet af Lashana Lynch.

Den nye trailer viser, hvordan en simpel mission pludselig forvandler sig til en intens katten-efter-musen jagt på tværs af Europa, hvor ingen af dem holder sig tilbage.

Mens han normalt bevæger sig lydløst igennem sine opgaver, finder han nu sig selv i en kamp mod tiden og en modstander, der synes at være lige så uundgåelig som ham selv. 

The Day of the Jackal har premiere på Peacock den 14. november, og vi forventer at danske seere kan få adgang via SkyShowTime kort tid efter.

ANNONCE
The day of the Jackal - Officiel trailer
?si=ahYVAt6gnKcIjgkj
Del

Seneste nyt