Connery

Hotel-anmeldelse: Scandic Nørreport

Boutique-perle i hjertet af Nørreport.

I vores artikelserie om danske hoteller er vi i denne omgang kommet til Scandic Hotels, som har den skønneste placering direkte på Nørreport - et fleksibelt, stilrent og fantastisk placeret boutique-hotel.

Selve hotellet ligger et stenkast fra metroen, som gør den til en utrolig central og fleksibel hotel-placering - selvom den ligger utrolig centralt, er den også tilpas isoleret og væk fra gadens larm.

Scandic Nørreport er et lille, hyggeligt boutique-hotel med 100 værelser fordelt på 6 etager - lige tilpas højt nok oppe fra byens larm til at man kan få fred og ro samt en velfortjent puster fra hamsterhjulet.

Værelserne er placeret i rolige, afsides etager, hvor man med udsigt til gadens mylder og larm kan få et roligt øjeblik for sig selv og samtidig være placeret midt i det hele, så man altid har bylivet, møderne, caféerne og mulighederne tæt ved hånden.

Scandic Nørreport er det første boutique-hotel fra Scandic-kæden i Danmark, og bringer den hyggelige, intime charme fra boutique-konceptet ned på gadeniveau. Selve hotellet og værelserne bygger på denne intime, hyggelige vibe, som er indrammet af dansk design og minimalistiske, stilrene linjer.

Hotellet fusionerer hyggen med nordisk stil, så man får oplevelsen af, at man føler sig hjemme, samtidig med at man får lidt luksus i hverdagen.

ANNONCE
Foto: Scandic - Hotel-anmeldelse: Scandic Nørreport Foto: Scandic

På sjette etage har hotellet den skønneste lille hyggelige café med lækre, farverige drinks og afslappede loungeområder til rejsende og dig, der lige trænger til en godnatdrink efter en hård dag - desuden det er samme sted, man får serveret morgenmaden.

En række små, hyggelige sofaområder og bordpladser, som også tilbyder udenfor-areal med den skønneste udsigt.

Værelsesudvalget er dejligt fleksibelt og tilbyder noget til alle rejsende og alle prisklasser - niveauet starter med ‘Cabin’, som er en simpel overnatning, ingen vinduer og ekstra remedier til dig, der bare skal have et sted at overnatte.

Derfra går det til Standard, Superior og Superior Plus, hvoraf sidstnævnte er den lækreste hjørnehotelværelse med dobbelt-udsigt ud over København, 24-26 m2 og et dedikeret skrivebordsområde til arbejdet - lige noget for den rejsende, der sætter pris på at lægge sig til at sove i komfortable, smukke omgivelser med luksus-udsigt og privatliv.

ANNONCE
Foto: Scandic - Hotel-anmeldelse: Scandic Nørreport Foto: Scandic

Og så er værelserne altid med morgenmad inkluderet - en dejlig lille gevinst ved hver overnatning, som sikrer sig at man starter morgenen ud på den bedste måde.

Morgenmaden byder på et lækkert buffet-bord, som strækker sig så langt som baren tillader - og der er noget for enhver smag. Der er ikke uoverskueligt mange ting, men til gengæld er hver ting blevet kræset lidt ekstra for, såsom cremede røræg og baked beans lavet fra bunden. Masser af fokus på bæredygtighed og økologi.

Derudover et fint udvalg af velassorterede oste, frugt og grønt og ikke mindst noget lækkert morgenbrød og sødt bagværk - kaffen står klar, hvis man bare vil skippe bestillingerne og have en kande til fri afbenyttelse.

Og som en ekstra lille skøn detalje, har man fra 16-17 som gæst på hotellet mulighed for at hoppe op i baren og få en cocktail og lette snacks på husets regning - den perfekte afstresning efter en lang dag med møder og projekter.

Samlet set er Scandic Nørreport en lille, hyggelige boutique-perle i et ultra centralt sted på Nørreport, hvor man kan kombinere lysten til at få fred og ro med sit behov for at være lokaliseret et sted, hvor man har fingeren på pulsen.

ANNONCE
Morgenkomplet! - Hotel-anmeldelse: Scandic Nørreport Morgenkomplet!
Del

Seneste nyt