Connery

League of Legends Worlds livestreames i biografer landet over

Hvis du er en af dem, der plejer at sidde klistret til skærmen under League of Legends World Championship, er det i år muligt at fange oplevelsen med ligesindede i biografen. Den 2. november livestreames hele finalen i biografer over hele Danmark. Du kan opleve den elektriske stemning til Worlds, lige fra åbningsceremonien til det afgørende opgør på det store lærred i udvalgte biografer som Nordisk Film og VUE-biograferne i København, Aarhus, Odense og Aalborg.

Med Linkin Park som skaberne af det officielle anthem "Heavy Is The Crown" til dette års Worlds, har spekulationerne om deres tilstedeværelse i London taget fart. Riot Games har tidligere budt på storslåede åbningsceremonier, så det ville ikke være overraskende, hvis bandet dukkede op for at kickstarte showet. Fans kan i hvert fald forvente et world-class event - både fra esports og musikfronten.

League of Legends World Championship er ikke bare endnu en esportsturnering - det er en af de mest imponerende, hvor de bedste hold fra hele verden har kæmpet sig frem til den sidste kamp om æren og trofæet. At se finalen i biografen må give en ekstra dimension af fællesskab, hvor man kan dele spændingen, taktikken og de store outplays i realtid. 

Billetterne kan findes på lolincinemas.com, så hvis du vil være en del af det, er det bare at finde nærmeste biograf og sikre dig en plads. For mange fans er det en sjælden chance for at kombinere stor sport med stor skærm - og det er ikke hver dag, du kan sige, du har set en League of Legends-finale i biografen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt