Connery

Timothee Chalamet synger selv Dylans sange i biografi-filmen A Complete Unknown


Efter første teaser-trailer til den kommende Bob Dylan biopic A Complete Unknown var barren for filmen allerede sat, med de få indledende sekunder af Dune-skuespiller Timothee Chalamets rammende portrættering af ikoniske Bob Dylan. 

Nu er den første rigtige trailer udkommet, og den åbner ikke bare op for mere af Timothees fortolkning af Dylans sange, men også en smule mere for den bredere historie som filmen vil fortælle. 

Dylan er i dag en legende, men dengang i starten af hans karriere, hvor han var træt af at være kendt som ham med "Blowin in the Wind", og forsøgte sig med et stilskifte, var det en meget større spredning blandt hans fans, som stilskiftet resulterede i. Det er bare en af tingene som den kommende film dykker ned i. 

Filmen er dog også i kyndige hænder på instruktørfronten, her er det nemlig James Mangold der står for slagets gang - og foruden film som Logan og The Wolverine, er han bredt anerkendt for sin evne til at sammensætte bio-drama blandt andet med Le Mans 66 og Walk The Line.

A Complete Unknown får dansk biografpremiere i løbet af 2025. 

ANNONCE
A Complete Unknown - Officiel trailer
?si=Uqnqy6K7jg47fFd_
Del

Seneste nyt