Connery

The Witcher annoncerer ny gaming-saga

CD Projekt Red har udlagt de første officielle brødkrummer for et (eller flere) kommende spil i The Witcher-universet.

De polske spiludviklere har gennem de seneste år haft et stort fokus på Cyberpunk 2077, og efter en stor spilopgradering på deres sci-fi-franchise, er de endelig klar til at fokusere på deres mest populære spilserie, nemlig 'The Witcher', spilserien baseret på Andrej Sapkowskis populære fantasy-univers.

Annonceringen fra udviklerne er en sparsommelig en af slagsen, men lyder "Vi er glade for at annoncere, at det næste skridt for The Witcher spilserien er under udvikling". 

CD Projekt Red fortæller o samme ombæring, at deres kommende spil vil kickstarte en ny saga - en udmelding der bekræfter rygterne om, at spilserien formentlig ikke længere vil være centreret omkring karakteren Geralt of Rivia, der ellers har været den bærende karakter for både CD Projekt Reds spil, størstedelen af Sapkowskis bøger og den igangværende serie på Netflix. 

Det kommende spil markerer også et skift i grafikken, hvor udviklerne bevæger sig væk fra deres egenudviklede REDengine, til fordel for Unreal Engine 5 (Grafikmotoren som Epic fremviste i imponerende detaljegrad i forbindelse med The Matrix: Resurrections.)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce