Connery

Next-gen versionen af The Witcher 3 får gratis Netflix-inspireret DLC

Årets spil anno 2015 bliver ved med at give

CD Projekt Red, udviklerne bag det vanvittigt populære The Witcher 3: Wild Hunt fra 2015 og det kuldsejlede Cyberpunk 2077, har for tiden fokus på at færdiggøre en slags remastering, opdateret version af The Witcher 3: Wild Hunt, så spillet kan få fornyet liv på den nye konsolgeneration. 

At der fokuseres en del på The Witcher, som har fået ekstra luft under vingerne, siden Netflix skød ny liv i franchiset med deres serie-version med Henry Cavill i front, er ikke underligt - for de der husker, hvordan tingene indtil videre er gået med Cyberpunk. 

Den nye version af The Witcher 3: Wild Hunt har længe været undervejs, men er netop blevet bekræftet til udgivelse i år - 2022, sammen med en teaser om nyt indhold. 

ANNONCE

Der vides ikke meget om det nye indhold endnu, men via officielle kanaler lyder udmeldingen at det er gratis DLC (i flertal) inspireret af Netflix' The Witcher-serie. 

Det er ret usædvanligt, at et AAA-spil i single-player kategorien fortsat opdateres med nyt indhold mere end 6 år efter udgivelsen, men det er altså tilfældet for The Witcher 3: Wild Hunt, og måske ikke så underligt, når man ser på spillets popularitet. 

Hvad betyder next-gen update for The Witcher 3?

Next-gen opdateringer for det snart 7 år gamle spil, er en gennemgående visuel overhaling, optimeret til den forbedrede hardware-teknologi, som tilbydes på PlayStation 5 og Xbox Series S|X - men de samme visuelle opdateringer rammer altså også PC-versionen, hvor brugere selv kan styre hvor heftig en grafik der skal rulles på spillet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt