Connery

Netflix' Witcher-univers udvides med ny anime

Streameren har løftet sløret for The Witcher: Sirens of the Deep

The Witcher-universet har været en stor succes for Netflix, ikke mindst på grund af Henry Cavills karismatiske potrtættering af den primære witcher, Geralt of Rivia. 

I 2023 fik vi tredje sæson af live-action serien, der samtidig markerede afskeden for Henry Cavill i den bærende hovedrolle. Siden da, har det været alment kendt at Liam Hemsworth er blevet castet som Witcher, og han kommer til at samle faklen op til den fjerde sæson af live-action serien. Men hvornår den sæson dukker op, er svært at spå om - og den har næppe været hjulpet på vej af forfatterstrejken i Hollywood. 

I mellemtiden arbejder Netflix på at holde kog i Witcher-gryden, og under deres store "nørd"-promouge, Netflix Geeked Week, annoncerede de deres næste sats i Witcher-universet. En anime med titlen The Witcher: Sirens of the Deep. Og med en animeret Geralt i hovedrollen. 

ANNONCE
Foto: Netflix - Netflix' Witcher-univers udvides med ny anime Foto: Netflix

Sirens of the Deep er baseret på Witcher-korthistorien 'A Little Sacrifice', som Andrzej Spakowski udgav i Witcher-samlingen 'Sword of Destiny'. 

Historien i bogen er en kærlighedsfortælling om et forelsket par, havfruen Sh'eenaz og menneske-princen Agloval. 

Agloval hyrer indledningsvist Geralt til at oversætte for ham, fordi havfruen taler Elder-sproget - og prinsen vil gerne have Geralts hjælp, til at overtale havfruen til at bytte sine finner ud med et sæt ben, så hun kan være sammen med ham på landjorden. Herfra eskalerer historien, i en retning som vi IKKE kender fra "Den lille havfrue". 

Netflix har haft lidt hit and miss, med ikke-primære Witcher-titler, og mens live-action prequel-serien Blood Origin ikke havde det store held med at charme sig ind på franchisets fans, forholdt det sig anderledes med Anime-filmen The Witcher: Nightmare of the Wolf. Så vi håber at Sirens of the Deep rammer den samme tone. 

The Witcher: Sirens of the Deep udkommer i 2024. 

ANNONCE
Witcher: Sirens of the Deep - Teaser
?si=q0pBWuV-9x8MvV3w
Del

Seneste nyt