Connery

The Witcher 3: Next-gen opdatering er gratis

Genudgivelsen af det populære spil kommer med bedre grafik og indhold fra Netflix-serien

The Witcher-franchisen har eksisteret i mange år, men det var først med spillet The Witcher 3: Wild Hunt, at monsterjægeren Geralt begyndte at opbygge en fanskare i det to-cifrede milliontal - og det vanvittigt populære spil er også grunden til, at Netflix lykkedes ganske godt med deres igangværende serie. 

Nu er CD Projekt Red endelig klar med deres next-gen opdatering til The Witcher 3 - en primært grafisk opdatering, der skruer spillet op på den visuelle front, så det kan udnyttes af den seneste generation af konsoller og gaming PC'er. 

ANNONCE
The Witcher 3 - Next-gen

The Witcher 3 Next-gen blev annonceret for år tilbage og skulle allerede være udkommet i 2021. Det blev dog sat på pause, fordi spilstudiet havde travlt med at redde deres kuldsejlede Cyberpunk 2077 projekt - men nu er The Witcher på skinner igen. 

Next-Gen versionen af spillet udkommer den 14. december. 

Opdateringen bliver gratis for folk der i forvejen ejer spillet, men samtidig bliver det også en mulighed for at introducere det enorme spil (inklusive DLC-indhold) til en ny fangruppe - det er trods alt 7 år siden det først udkom. 

Sammen med next-gen udgivelsen får spillet også nyt indhold i form af blandt andet kostumer, rustninger og våben fra Netflix-serien - alle gemt bag nye quests i spillet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt