Connery

Nespresso redefinerer kaffekapslen: Ny kollektion byder på komposterbare kapsler

Godt nyt for kaffe- og haveglade typer!

Mens man i mange år har haft mulighed for at indlevere sine aluminiumskaffekapsler eller (fyfy) bare smide dem ud i restaffald, har de nu lanceret en ny kollektion, som foruden et stilrent, farverigt og lækkert design også byder på kapsler, som du simpelthen kan smide direkte i kompostbunken derhjemme!

Efter tre års intensiv udvikling lancerer Nespresso en serie af komposterbare kaffekapsler, som nu er tilgængelige i Danmark. Ud over at være komposterbare, så kommer de fem kapsler i den nye kollektion kommer i en ny, lækker sleeve i form af en pose, med et nyt flot, visuelt udtryk.

Disse innovative kapsler er fremstillet af 82% papir og giver kaffeelskere mulighed for at nyde kaffe af høj kvalitet samtidig med, at de bidrager til bæredygtighed.

De nye kapsler er designet til at være kompatible med Nespresso Original-maskiner.

Nespresso har i samarbejde med Nestlé Institute of Packaging Sciences udviklet kapslerne, som består af 82% papirmasse og en tynd bionedbrydelig foring for at bevare kaffens friskhed.

Denne teknologi gør det muligt for kapslerne at være hjemmekomposterbare, hvilket passer perfekt til dem, der foretrækker at kompostere deres affald hjemme.

Kapslerne kan enten komposteres i en almindelig kompostbunke eller en vermicompost/Bokashi, men er ikke kompatible med den grønne biospand. En undersøgelse i Skandinavien viser, at 27% af kaffedrikkerne allerede bruger hjemmekompost, og yderligere 40% overvejer at starte inden for de næste to år.

Derfor er Nespressos nye papirbaserede kapsler en vigtig udvidelse af deres bæredygtige produkter, som allerede omfatter genanvendelige aluminiumskapsler fremstillet af mindst 80% genanvendt aluminium. De nye kapsler, som er certificeret til hjemmekompostering af TÜV Austria, blev først testet i Frankrig og Schweiz og lanceres nu i hele Norden i maj 2024.

Serien byder på fem nye smagsvarianter, herunder en økologisk produceret kaffe.

Varianterne spænder fra espresso til ristretto og har intensiteter fra 5 til 8:

Ispirazione Aosta

En delikat og sød blanding med milde toner af korn og nødder, med fin syrlighed.

Ispirazione Emilia

 En kaffe med distinkte toner af karamel og sødt ristet korn, med et hint af træ, krydderier og syrlighed.

Ispirazione Sicilia

En krydret kaffe med toner af korn og bitterhed samt en distinkt kakao, der minder om mørk chokolade.

Peru Organic

En frugtig kaffe med fin syrlighed og toner af korn og nødder kombineret med aromaer af tørret træ.

Decaffeinato

Toner af malet korn, nødder og subtil kakao sammen med frugtig sødme udgør tilsammen en afbalanceret, men kompleks kaffe uden koffein.

Nespressos komposterbare kapsler er tilgængelige fra den 27. maj i deres butikker til priser mellem 39,90 og 47,90 kr. afhængig af smagsvarianten.

ANNONCE
Nespresso redefinerer kaffekapslen: Ny kollektion byder på komposterbare kapsler
Del

Seneste nyt