Connery

ASUS ZenBook Flip S er den tyndeste 2-i-1 bærbar med OLED skærm

Ultatynde ultrabooks med lækkert design og kraftfuld hardware er efterhånden en kategori med et par år tilbage, og vi har allerede set flere firmaer med laptops på en tykkelse under 10 millimeter. 

Så man skal tænke nyt, hvis man vil kunne sælge ind på en rekord. Derfor har ASUS valgt at udstyre deres seneste ultrabook med en OLED skærm, og kan ny kalde det for "Verdens tyndeste OLED 2-i-1 bærbare" og det er det også en bedrift - og en gimmick. 

ANNONCE
ASUS ZenBook Flip S er den tyndeste 2-i-1 bærbar med OLED skærm

Når det er sagt, lyder det super blæret med en 13.3" OLED skærm med 4K opløsning, i en lille ultrabook. OLED skærmen der viser ekstremt livagtige farver, er ikke det mest brugte i bærbare, men vil uden tvivl give ultrabooken et mere premium feel, end gængse LCD-paneler. 

ASUS komplimenterer skærmen på den bærbare, med en gennemført metaldesign i Jade Black og kontraster det med detaljer i rød kobber. 

Skærmen kan drejes hele vejen rundt, og derfor også bruges som tablet. 

ANNONCE
ASUS ZenBook Flip S er den tyndeste 2-i-1 bærbar med OLED skærm

Zenbook Flip S måler 13.9 mm i sammenklappet tilstand og holder en vægt på 1.2 kilo. Indvendigt leverer 11. generation af Intels i7-processor en del power - og henter grafikken fra Intels onboard Iris Xe-processor. Maskinen har 16 GB RAM og 1TB SSD lagerplads. 

I touchpad'en på ZenBooken har ASUS integreret et oplys numerisk tastatur - der giver lidt ekstra nummertaster, hvis man elsker regneark. 

Pris og tilgængelighed

ASUS Zenbook Flip S UX371 får en vejledende salgspris på 15.999 kroner og er tilgængelig nu. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce