Connery

Huawei opdaterer MateBook laptops og holder på skarpe priser

Matebook med 10. generation Intel Core

Huaweis take på en premium laptop, der kan håndtere de fleste arbejds- og hverdagsopgaver, er deres Matebook - en bærbar der både i navn og udseende minder om noget andet, men det den er - er en Windows PC. 

I stedet for at bringe en totalt fornyet maskine på markedet, har Huawei valgt at holde fast i det genkendelige design - og givet maskinerne en opdatering i form af Intels effektive 10. generations Intel Core processorer. 

Matebook som Huawei sælger i 13" og 14" hedder henholdvis Matebook 13 og Matebook 14, . 

ANNONCE
Huawei opdaterer MateBook laptops og holder på skarpe priser

Begge maskinerne kommer med Huaweis FullView 2K skærm, med 1440p opløsning og et ganske tyndt design. 

Indvendigt kan man altså nu køåre med 10. generation Intel Core processorer i i5 eller i7-konfiguration. Hukommelsen er på 16 GB RAM og Matebook 13 kommer med NVIDIA Geforce MX250 grafikkort, mens Matebook 14 benytter det kraftigere Geforce MX350. 

Prisniveauet for Huaweis opdaterede Matebooks er særligt interessante, for prisen for en Matebook 13 med i% processor starter i 6.999,- kroner, mens en Matebook 14 med den bedste processor koster fra 9.999 kroner - et pænt niveau for en high-end laptop. 

Som en lille ekstra bemærkning, er det værd at være opmærksom på, at Huaweis PC-forretning ikke er påvirket af USA's handelsrestriktioner med virksomheden, i samme grad som deres smartphones - og derfor er Matebook stadig en officiel Windows PC. 

ANNONCE
Huawei Matebook 14 med 2K FullView skærm - Huawei opdaterer MateBook laptops og holder på skarpe priser Huawei Matebook 14 med 2K FullView skærm
Del

Seneste nyt

Annonce