Connery

Taget på fersk gerning

På video: Her fanger to betjente en kreditkortsvindler.

Kreditkortsvindel er et stigende problem her i landet, og alene i 2012, blev der svindlet for næsten 17 millioner kroner. 

Her for nyligt blev en gruppe kortsvindlere grebet i gerningsøjeblikket, og det takket være pligtfulde politibetjente og en opmærksom sælger.

ANNONCE
Busted

Tit bliver den slags svindel først opdaget når det er for sent, men Zander fra MixMeister.dk var opmærksom, da der tikkede en usædvanlig ordre på 8.500 kroner ind. Det var en stor ordre med meget letomsættelige flasker som Belvedere og ligenende, og det fik virksomheden til at annulere ordren.

Ordren blev placeret endnu en gang - igen annulleret. En tredje gang fra et nyt kort - endnu en annullering fra virksomhedens side. Til sidst kom der en ordre på et noget mindre beløb, som denne gang fik lov at gå igennem.

ANNONCE

Her følger resten af historien, fra virksomhedens udlægning:

Vi valgte ikke at trække penge fra kortet, men derimod lade som om det gik i gennem. 

Torsdag morgen, ringede ejeren af det fjerde kreditkort. Hvor vi blev informeret om at hans kort, sandt nok var blevet stjålet. 
Derefter ringede vi til politiet som gerne ville hjælpe. De havde dog ikke ressourcer, så vi fandt ud af en løsning hvor vi skulle filme. 

Kunden skulle afhente varen fredag efter kl. 16
Fredag morgen ringede politiet, at de ikke havde ressourcer, men at de valgte at komme alligevel, og vi fandt ud af efterfølgende, at de to betjente var kommet uden for deres egen arbejdstid. Dvs, de havde faktisk fri.

En halv time forsinket, 16.30 kom gerningsmanden, og politiet kunne anholde personen. Senere blev 3-4 andre personer anholdt, som befandt sig i en bil ikke særlig langt fra gerningsmanden.

Vi hører ofte om at politiet ikke hjælper de små, at der ikke er ressourcer mm. Her er modbeviset. 2 betjente kom uden for deres arbejdstid!

For at sikre politibetjentenes privatliv har vi valgt at sløre deres ansigter. 
Endnu engang tak til politiet for hjælpen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt