Connery

Kan du huske en View-Master? Nu bliver der lavet en live-action-film om det klassiske legetøj

Nostalgi!

Hvis du var et barn i 80’erne eller 90’erne, er chancerne store for, at du kan huske den ikoniske View-Master – det røde stereoskop, der lod dig opleve fantastiske 3D-billeder fra hele verden ved blot at skifte en lille billedskive.

Som barn af 90'erne? Det var mind-blowing. Og vores måde at scrolle, hvad der nu til dags kaldes reels!

7Nu bliver det populære legetøj omdannet til en live-action-film!

Sony Pictures, Escape Artists og Mattel er gået sammen om at bringe View-Master til det store lærred.

Selvom der endnu ikke er afsløret detaljer om filmens plot eller cast, har Mattel givet et smugkig på, hvad vi kan forvente. I en pressemeddelelse beskrev de filmen som en "familievenlig eventyrfilm" og understregede, at View-Master siden sin debut i 1939 har taget fans med på eventyr gennem sine 3D-billedhjul, hvilket har skabt fantasifulde verdener for nysgerrige sjæle i alle aldre.

“View-Master har inspireret generationer til at tage på grænseløse eventyr og åbner op for et væld af fortællingsmuligheder i denne film,” sagde Robbie Brenner, præsident for Mattel Films. “Vi er begejstrede over at samarbejde med Sony Pictures Entertainment og Todd Black fra Escape Artists for at bringe denne Mattel-franchise til live.”

Todd Black fra Escape Artists tilføjede: “View-Master har længe været et vindue til verdens vidundere og har inspireret både børn og voksne. Ved at arbejde med Mattel Films får vi muligheden for at ære dets arv, samtidig med at vi skaber et helt nyt eventyr for nutidens publikum.”

Barbie-filmen har uden tvivl åbnet dørene for en både underholdningsmæssig - og ikke mindst lukrativ - måde at genopleve klassisk legetøj på nye formater. 

Selvom vi endnu ikke har fået en trailer eller en officiel premieredato, lover projektet at vække nostalgien hos mange og samtidig introducere den magiske verden af View-Master til en ny generation.

ANNONCE
Del

Seneste nyt