Connery

Surface Laptop Studio: Cand.alt maskinen?

Den mest kraftfulde Surface til dato er en multi-hybrid

Hos Microsoft har man sendt en nye række Surface-produkter på markedet - fælles for produkterne er et fokus på mobilitet, og den nye Microsoft Surface Studio laptop/tablet tager medaljen som den kraftigste maskine i lanceringen. 

Lige siden Microsoft i 2013 lancerede deres første tablet; Microsoft Surface, har Windows-virksomheden fremvist en lang række spændende innovationer i markedet for hybride laptops og tablets, og Surface Laptop Studio ligner en pæn videreudvikling. 

ANNONCE
Microsoft Surface Laptop Studio - Surface Laptop Studio: Cand.alt maskinen? Microsoft Surface Laptop Studio

I sammenfoldet tilstand, ligner Surface Laptop Studio enhver anden premium laptop, med Macbook-agtige aspirationer - men skinnet bedrager, for den nye maskine er mere hybrid, end hvad man normalt ser. 

I stedet for at lave et 360-gradres hængsel, så man kan folde skærmen om på bagsiden af tastaturet, er der blevet tryllet med et hængsel, som ligner det man kunne forvente i en tablet med kickstand - men hængslet der er fastgjort ved ryggen af tastaturet og til midten af skærmen, muliggør mange flere positioner i den nye bærbare. 

ANNONCE
Microsoft Surface Laptop Studio - Surface Laptop Studio: Cand.alt maskinen? Microsoft Surface Laptop Studio

Men et praktisk (og ret cool) design udgør ikke pakken alene: Surface Laptop Studio er den kraftigste Surface til dato, hvilket betyder, at den er mulig at udstyre med ret heftig hardware, maskinen understøtter følgende specs i højeste konfiguration:

Intel Core i7 11. generation CPU
32 GB RAM
Nvidia Geforce RTX 3050 Ti grafikkort med 4 GB hukommelse
Op til 2 TB SSD harddisk
Op til 18 timers batter ved almindelig brug

ANNONCE
Microsoft Surface Laptop Studio - Surface Laptop Studio: Cand.alt maskinen? Microsoft Surface Laptop Studio

En heftig konfiguration, der i øvrigt understøttes af en 120 Hz 14.4" PixelSense skærm med en opløsning på 2400x1600 pixel, multitouch, regulære USB-porte, jackstik, Full-HD frontkamera og dual-mics, så der er lidt at arbejde med til online-møderne. 

ANNONCE
Microsoft Surface Laptop Studio

Altså lader Microsoft Surface Laptop Studio til at være en laptop, der kan løfte vanvittigt mange opgaver, lige fra moderate renderingsopgaver til en ret fornuftig gamingoplevelse. 

Pris og tilængelighed

Microsoft har åbnet for forudbestilling, og maskinerne lander i handlen 5. oktober 2021. 

Vejledende frapris er 13.490 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce