Connery

Surface Duo 2: Microsofts foldbare smartphone kræver en bred hånd

Her er Microsoft klapsammen-smartphone

Hvis du drømmer om at tage telefonen på god gammeldags manér, skal du givetvis have forholdsvis store hænder, hvis valget falder på Surface Duo 2: Microsofts nye Surface smartphone måler 92.1 mm i bredden - i sammenklappet tilstand. Det er 14 mm mere end en iPhone 13 Pro Max

Når det er sagt, er der selvfølgelig andre charmer ved den nye Duo-maskine fra Microsoft, der i realiteten vel sagtens er mere en digital notesbog, end mange andre smartphones. 

ANNONCE
Surface Duo 2 - Surface Duo 2: Microsofts foldbare smartphone kræver en bred hånd Surface Duo 2

Tilgangen til denne foldbare smartphone, er ret anderledes end hvad Samsung har gang i med foldbare skærme i deres Galaxy Z Fold-modeller: I Surface Duo 2 får man to enkeltstående skærme, der dog stadig kan arbejde sammen som en "skrivebords"-overflade. 

Sammenlagt får man en 8.3" skærm, der består af to 5.8" displays, der både kan bruges i samspil - eller hver for sig. 

ANNONCE
Surface Duo 2

Duo 2 er en android-baseret smartphone, som måske mest af alt er en showcase for Microsofts serie af 365-software-produkter, hvor multitasking er et stort fokus. 

I designet har Microsoft Surface 2 fokuseret på at få en forholdsvis flad enhed - der i udfoldet tilstand ikke er mere end 5.5 mm tyk - og 11 mm i sammenfoldet tilstand. 

Den samlede vægt på 284 gram er heller ikke en helt skræmmende udsigt. 

ANNONCE
Surface Duo 2 - Surface Duo 2: Microsofts foldbare smartphone kræver en bred hånd Surface Duo 2

Surface Duo 2 er udstyret med Android-flagskibschippen Snapdragon 888 med 5G-funktionalitet, skærmen kører med 90 Hz opdateringshastighed og er pakket ind i det stærke Gorilla Glass Victus beskyttelsesglas. 

Batteriet er egentlig et dualsetup, der sammenlagt leverer 4449 mAh, som understøtter Fast Charging med op til 23 Watt, med Microsofts egen oplader, der sælges seperat. 

ANNONCE
Surface Duo 2 - Surface Duo 2: Microsofts foldbare smartphone kræver en bred hånd Surface Duo 2

Smartphonen har fået plads til et triple-cam setup på bagsiden/foldsiden, der består af 12 MP wide, 12 MP telelinse og 16 MP ultra-wide - og selfiekameraet er på 12 MP. 

Surface Duo 2 kommer med op til 512 GB lagerplads og fast 8 GB RAM. 

Pris og tilgængelighed

Der er på nuværende tidspunkt ingen indikator på om smartphonen kommer til Danmark, eller hvad den i så fald vil koste. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce