Connery

Sonys nye OLED 4K tv er goals for PS4 Pro gameren

Precious.

Af og til fostrer underbevidstheden nogle sjove mærke-bevidstheder. For eksempel har jeg, siden jeg fik min første Sony PlayStation tilbage i 90'erne, haft en forkærlighed for at parre den med Sony TV. Ikke at det er så farligt, for mærket har kontinuerligt været leveringsdygtige i afsindige flagskibsmodeller.

I 2018 er det stadig tilfældet. De nyeste skud på stammen er en ny OLED-serie, der bygger på det vilde Sony A1 fra 2017. Mens Bravia A1 havde/har et prismærke på mellem 30.000 - 180.000 kroner, fortæller sony at AF8-serien bringer teknologien ud til et bredere publikum - og vi antager, at det sker med mere konkurrencedygtige priser.

Sony AF8 er et OLED-tv der benytter Sonys X1 Extreme 4K HDR billedprocessor, en teknologi der i min optik giver et helt fantastisk billede. På lydsiden gør TV'et brug af Acoustic Surface lydteknologi, der gør det muligt at udsende lyden direkte fra skærmen, det giver en rigtig god lydretning

Ud over at have teknologien med sig, er AF8 også ekstremt flot.  Designet er minimalistisk og lækkert, and I kinda need it!

De danske priser er desværre ikke bekræftet endnu, men TV'et rammer det danske marked i løbet af foråret. 

To be continued...

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce