Connery

Sony lancerer billig smartphone med bedre specifikationer

Still alive

Det er ikke alt for meget man ser til Sony rundt omkring i det danske smartphone landskab, og det er lidt en skam, for selvom de ikke er alt for godt repræsenteret i toppen pt, laver de stadig super solide smartphones. 

Og det virker også til at være tilfældet med CES-nyheden Sony Xperia XA2, der er en yderst prisbillig smartphones, med ganske fornuftige features.

For en pris på 2.999,- kroner, får man blandt andet et 23 megapixel Exmor kamera, der understøtter 4K optagelse og 120 FPS Super Slowmotion.

"Det vi kalder super-mellemklasse begyndte, som en idé baseret på, at vi ville bringe vore spændende, nye teknologier til flere segmenter på mobilmarkedet og helt enkelt gøre teknikken tilgængelig for flere brugere," fortæller Rikard Skogberg, der er PR- og produktchef for Sony Mobile i Norden. "Xperia XA2 indeholder samme verdensledende frontkamera-teknik, som vi introducerede i vor XZ-serie. Nu introducerer vi understøttelse af nye netværksteknikker som 4G- og WiFi-samtale - endda i mellemklassen. Vi betragter 2018 som et gennembrudsår, og vi ser frem til at vise flere nye innovationer i hele Xperia-porteføljen de kommende måneder."

Skærmen er en 5.2" Full-HD. Oplåsning af mobilen med den integrerede fingeraftrykssensor, som sidder monteret på telefonens bagside. Telefonens er designet med en ramme af anodiseret aluminium og diamantsleben overflade i top og bund. Skærmen er direkte monteret mod metalrammen med en jævn bue af skærmen og et symmetrisk layout. Xperia XA2 er med det slidstærke Corning® Gorilla®-glas designet til et hårdere liv.

Højkapacitetsbatteriet på 3.300 mAh kombineret med Qualcomms® SnapdragonTM 630 processor betyder at du alt andet lige, har fantastisk god levetid på batteriet. Sony’s opladningsteknologi, Smart Stamina, forlænger brugstiden, mens funktionerne Battery Care og Qnovo Adaptive Charging ser til, at batteriet holder over længere tid. XA2 har også funktionen hurtigladning, som giver dig timer af brugertid efter bare nogle minutters opladning (kræver Quick Charger UCH12W).

Xperia XA2 lanceres med Android 8.0 OreoTM, understøttelse af Dual SIM.

Sony Xperia XA2: Pris og tilgængelighed

Modellen lanceres i februar i de fire farver: sølv, sort, blå og rosa.

Vejledende pris: 2.999 kr.

Del

Seneste nyt