Connery

3 smartphone-nyheder, der hverken hedder Apple eller Samsung

Spændende nyt fra LG, Motorola og Sony

Elektronikmessen IFA i Berlin bød på en masse nyheder, og også på mobilfronten har der været lidt at se til. De største mærker pt, har pull nok til at holde deres egne reveals, men et par af de øvrige etablerede Android-spillere, brugte messen til at profilere en række produktlanceringer - og her følger de tre mest spændende fra LG, Sony og Motorola.

Sony Xperia XZ lineup - 3 smartphone-nyheder, der hverken hedder Apple eller Samsung Sony Xperia XZ lineup

Sony Xperia XZ1 og XZ1 Compact

Sonys flagskib fra den tidlige sommer, Xperia XZ, får selskab af to yderligere modeller i flagskibsserien. De to nytilkomne er døbt XZ1 og XZ1 Compact.

Flagskibet Xperia XZ1, i tyndt metaldesign, er udrustet med det Motion Eye™-kamera, som optager videoer i Super slow motion, samt de opdaterede funktioner Predictive Capture og Autofocus Burst. Herudover har den en 5,2” Full HD HDR-skærm og smuk lydkvalitet takket være Hi-Res Audio og kraftigere højtalere. Den er ubetinget den flotteste Sony telefon i år. 

Xperia XZ1 Compact bygger videre på Sony’s arv fra kompakte smartphones med maksimal ydeevne. Telefonen er udrustet med en 4,6”-skærm, det nye Motion Eye™-kamera, Hi-Res Audio og et supervidvinkel frontkamera med 120 graders synsvinkel (FoV).

Pris, tilgængelighed og pre-booking tilbud

Xperia XZ1 har en vejledende pris på 5.499 kr, mens Xperia XZ1 Compact har en vejledende pris på 4.499 kr. Begge modellerne har salgsstart den 6. oktober, men allerede den 14. september starter en pre-booking-kampagne for Xperia XZ1, hvor du får et par h.ear on 2 Mini Wireless – WH-H800 – (til en værdi af 1.850 kr) oven i købet. Læs mere her. 

Motorola Z2 Force Edition - 3 smartphone-nyheder, der hverken hedder Apple eller Samsung Motorola Z2 Force Edition

Motorola Moto Z2 Force Edition

Motorlas nyeste flagskip hedder Z2 Force Edition. Tilnavnet, fordi virksomheden garanterer, at skærmen ikke er til at slå ihjel. Den kommer i et fuld-metal design, og dual-lens 12MP kamera. 

Andre features består af 5.5" Quad HD AMOLED display. Qualcomm 835 chipset (Samme som SGS8), og videre. Hvad der er endnu mere vigtigt for Motorola fans, er at den nye Z-model selvfølgelig er kompatibel med alle de foregående Motorola Mods


Pris og tilgængelighed

Moto Z2 kommer i handlen til oktober, til en vejledende pris på 5.999 kroner. 
 

LG V30 - 3 smartphone-nyheder, der hverken hedder Apple eller Samsung LG V30

LG V30

LG har lanceret det, der af flere internationale mobilmedier, kaldes den bedste LG mobil nogensinde. Den er udstyret med 6" QHD display, Snapdragon 835 chipset, 4GB RAM, 64 GB lager, 16 MP Dual-cam og meget meget mere. 

Den minder umiskendeligt meget om en Samsung Galaxy 8, både på udseende og specifikationer. Desværre har LG valgt ikke at introducere den nye model på det danske marked, det melder blandt andet MereMobil

Del

Seneste nyt