Connery

Aldrig set billigere: PlayStation 5 tilbehør på vildt tilbud

Black Week tromler afsted

Black Week tonser derudaf med tilbud i det danske, og mens vi løbende forsøger at samle de bedste (i vores øjne) Black Friday tilbud, dukker der ind i mellem et par stykker op, der kræver sin helt egen opmærksomhed. 

PlayStation 5 er fortsat utrolig populær, og mens konsollen har været svær at få fingre i lige siden lanceringen i 2020, begynder de efterhånden at dukke op i større mængder hos danske forhandlere. Blandt andet er Elgiganten klar med et fysisk tilbud på PS5 Digital Edition til 3.999 kroner - det er egentlig ikke en fantastisk pris - men på grund af konsolmanglen er det næsten 2000 kroner billigere, end normalt - det til trods for, at den digitale udgave i konsollen, da den blev lanceret blot var prissat til 3.399 kroner. En tarvelig omgang udbud og efterspørgsel. 

Men, der er til gengæld godt nyt, hvis du allerede har fået fat i en PlayStation 5 til overpris - netop i denne uge konkurrerer forhandlerne nemlig på at skære den skarpeste pris på PlayStation 5 Dualsense controllere - prisracet blev kickstartet af Proshop, der satte controlleren i handlen ved indgangen af Black Week for 449 kroner - godt 150 kroner billigere end normalprisen. 

Det tilbud er dog nu blevet trumfet af en anden online-forhandler, nemlig Dustin Home, der pt sælger PlayStation 5 controllere for 329,- kroner - altså næsten halv pris! 

Husk gerne at tippe os, hvis du finder et vildt tilbud der skal deles med os andre. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce