Connery

De bedste tilbud: Black Friday 2022

Man behøver ikke mantraet 'hvad der er sparet, er tjent' for at tage på shopping. Men det hjælper

It's the most wonderful time of the year: Altså, Black Friday - den sidste altoverskyggende chance, for at lande sig et relativt godt tilbud, inden butikkerne igen skruer priserne op, så vi kan få lov til at betale fuld pris for julegaverne. 

Mens konceptet Black Friday med lynets hast har udviklet sig til både Black Week og Cyber Monday herhjemme, er mange måske ved at være trætte af, at høre om det. Men med krigen i Ukraine og inflationen der har sneget sig ind på os, regner flere eksperter med, at danskernes købslyst ikke bliver rekordsættene i år. https://www.dr.dk/nyheder/penge/black-friday-i-oekonomisk-krisetid-butikkerne-kommer-ikke-til-saette-nogle-rekorder-i

Det gør ikke det store for os - for mens købslysten er aftaget over efteråret, betyder det at butikkerne er brændt inde med større lagre af usolgte varer, som nu under Blakc Week kan veksles til betragtelige rabatter - som måske særligt er særligt interessant, med varer og brands der sjældent ses de helt vilde tilbud på. 

Som sædvanlig har vi ikke modtaget betaling for at udfærdige vores Black Friday-guide, men artiklen er mærket sponseret, fordi vi kan ske at modtage en salgsprovision, hvis du benytter en af rabatkoderne, du finder herunder. Win/win? 

Årets guide er delt op i to: Først finder du vores udvalgte Black Week/Black Friday rabatter - og nederst har vi listet en perlerække af gadgets som vi har testet i årets løb, der nu er billigere end nogensinde før: Altså, gode tilbud - med produkter og mærker, som vi kan stå inde for. God tilbudsjagt.

ANNONCE

Udvalgte besparelser:

Sonos højttalere

Sonos er et af de mærker, man sjældent finder de vilde tilbud på - og mens der er moderate tilbud at finde på Sonos egen webshop, skal man klikke sig forbi HiFiKlubben for at finde de absolut bedste priser på højttalere som Sonos One og Sonos Roam (spar 24%). Find de bedste tilbud på Sonos på HifiKlubben.

Designerlamper og designermøbler

Andlight er vores favorit online lampebutik, og årets Black Week-udsalg byder på heftige procentsatser på populære design-evergreens med lamper fra Fritz Hansen, Verner Panton, &Tradition. Men ikke alene er Andlight gode på lamper - de har også et væld af lækre kvalitetsmøbler fra klassiske danske designere - med en række, næsten usete tilbudspriser, hvis man er i markedet for at opgradere stuen med nogle nye møbler i topklasse. Tjek Black Week på Andlight her.

Rigtige ure

Modeure kan du finde i et væld af vilde BF-rabatter, men gode ure fra de etablerede urmærker er sværere lige at opstøve en vild rabat på - men lidt har også ret: På Dykkerur.dk kan du købe kvalitetsure fra Seiko, Citizen, Victorinox, Casio og mange flere - og få 10% ekstra rabat på alle ure, ved at benytte rabatkoden BLACK - og det er altså en kode, der kun gælder under Black Week. Tjek sortimentet her

Shaping New Tomorrow

På tøjfronten er Shaping New Tomorrow til stadighed et af de mest populære herretøjmærker herhjemme - og Løvens Hule-succesen er notoriske for ikke at køre med vilde tilbud året rundt - det til trods, kører de dog en særlig Black Friday kampagne, der gemmer sig i deres 007-agtige mail-kampagne, som man tilgår fra denne side 

Bedre nattesøvn

Hvis det er på tide med en opdatering til dobbeltsengen, skal du kigge på Emma Madras. Vi testede for nyligt, om deres kvalitet virkelig holder hvad den lover - det gør den - og lige nu (frem til Cyber Monday) kan man spar op til 70% på de effektive madrasser. Tjek Black Week-udsalget her.

35% på kvalitets hikingboots

Uanset om du er med på outdoor-bølgen fordi det ser fedt ud, eller om det nærmere handler om de faktiske praktiske anvendelsesmuligheder, leverer Merrell helt sublime hikingsko og støvler - og det ser ud til at du kan trække 35% på alle modeller hos denne hardballshop!

Gratis lydbøger

Streaming-services har vi endnu ikke opstøvet de vildeste Black Friday-tilbud på (æv), men hvis du er til lydbøger - og allerede har udtømt de andre tjenesters prøveperioder, kunne det måske være værd at tjekke Bog & Idés nye app. Servicen der normalt koster 89 kroner om måneden, giver normalt 14 dages gratis prøvetid - men hvis du benytter koden LytGratis bliver den forlænget til 45 dage - og altså masser af tid til gratis lydbøger. Find lydbogs-appen her.

Gøjlet gadget-galore

Afslutningen på den generelle liste er fra gadget-paradiset Coolstuff. Der er alt for mange enkelte produkter at tage fat i her, så derfor en anbefaling at tjekke hele deres lineup af Black Week-tilbud, hvor man finder en lækker kombination af ubrugelige dimser til pakkespillet og fede gadgets til hjemmet. Gå til Coolstuff.

ANNONCE

Spar penge: Rabatter på årets bedste gadgets:

Smartphones:

Lyd:

Andet:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce