Connery

5 ting der kan spare dig for tid, penge og ærgrelse på bilferien

Er du klar til bilferien?

Over en million danske bilejere sætter sig snart bag rattet for at tage på bilferie. Men det er ikke alle, der kommer problemfrit igennem turen. For at undgå de typiske udfordringer, giver landets største synsvirksomhed, Applus+ Bilsyn, her fem gode råd til en vellykket bilferie.

ANNONCE
Gode råd til bilferien
  1. Først og fremmest bør du tjekke bilens vitale funktioner før afgang. Kontroller olien, væskerne, dæktrykket, aircondition og eventuelle advarselslamper i bilen. Er bilen over ti år gammel, kan et bremsetjek i synshallen være en god idé.
  2. Forbered dig på det værste - en trafikulykke. Have alle nødvendige forsikringspapirer og kontaktoplysninger til forsikringsselskabet klar. Husk også at tjekke bilens nødudstyr som refleksveste og advarselstrekant.
  3. Undgå feriekøer ved at planlægge ruten hjemmefra og ved at være opmærksom på de dage, hvor mange andre også tager på ferie. Anvend apps som Google Maps, Waze, Map Quest og TomTom til at holde dig opdateret om trafikken undervejs.
  4. Har du en elbil, så sørg for at have downloadet de rette apps til ladestandere. Tesla har åbnet for andre elbilmærker ved deres ladestandere, så Tesla Supercharger-appen og Ionity kan hjælpe dig med at finde ladesteder.
  5. Undgå uventede trafikbøder ved at få et overblik over vejafgifter og miljømærker på din rute. Websteder som ADAC kan hjælpe dig med at planlægge det.
ANNONCE

God forberedelse hjemmefra kan spare dig for meget ærgrelse på bilferien. Så tjek bilen, forbered dig på det værste, planlæg ruten, og tjek dine vejafgifter før du kører ud på sommerens store bilferieeventyr.

Del

Seneste nyt

Annonce