Connery

Til kamp mod stalkere: Instagram fortæller nu hvis din story har fået screenshot

Instagram tager endnu en side fra Snapchats playbook

Mange af os havde en lidt ambivalent følelse, da Instagram introducerede 'Stories' og praktisk talt integrerede deres egen version af Snapchat i appen. Det er vi stadig ved at vende os til - og langt de fleste virker også til blot at bruge funktionen, til at fortælle deres følgere at de skal følge med på Snapchat også. Instagram Stories lever pt lidt et stille liv som Snapchats B-roll. Først snapper man - derefter kan man overveje at skyde en lille insta-story afsted, for at fortælle folk hvor det hele sker. 

Men, nu har Instagram altså rullet endnu en stærkt inspireret feature ud: Hvis du sender Instagram stories til dine flirts og de screenshotter skidtet - ja så får du altså - akkurat som på Snapchat - en lille notifikation, der fortæller at vedkommende har forsøgt at gemme dit flygtende øjeblik til evig tid.

Connery på Instagram - Connery på Snapchat

Funktionen har haft løbende udrulning, men skulle nu være i seneste opdatering på både til både Apple og Android-brugere. Happy stalking gutter - nu er Instagram lige så meget en sladrehank som snapchat! 

ANNONCE

PS. 

Hvis der sidder nogle frække piger på linjen, skal I altid være velkomne til at kommunikere med undertegnede på både Instagram@thenameismikkel og Snapchat (!) I andre må også godt. 

Del

Seneste nyt