Connery

Nu kan du smage Macallans ældste whisky til dato for en enkelt aften

Ses vi på Alchemist?

En sjælden og eksklusiv mulighed åbner sig for whiskyentusiaster og madglade typer den 19. juni 2024.

Den anerkendte restaurant Alchemist står for en enestående aften, hvor den 81 år gamle single malt whisky, The Reach fra The Macallan, serveres for første gang.

Denne whisky repræsenterer en historisk milepæl og tilbyder en unik oplevelse, der kombinerer gourmetmad, kunst og whisky på højeste niveau.

En aften på Alchemist

Den prisvindende restaurant Alchemist, kendt for sine innovative og kunstneriske 50 "impressions", danner rammen om denne eksklusive begivenhed. Gæsterne vil opleve en fem timer lang fusionsoplevelse, hvor gastronomi, drama og kunst smelter sammen i restaurantens spektakulære ”dome”. Her vil middagen blive ledsaget af kunstneriske filmprojektioner, der forstærker den sanselige oplevelse.

The Reach: Macallans gyldne guld

The Reach, en single malt whisky fra The Macallan, blev destilleret under 2. verdenskrig og lagret i et sherrymodnet egetræsfad. Denne 81 år gamle whisky er den ældste udgivelse fra The Macallan og er et vidnesbyrd om brandets dedikation til kvalitet og tradition. Whiskyen er en hyldest til dem, der holdt destilleriets ånd levende under krigens udfordringer. 

Den dybgyldne whisky er præsenteret i en unik karaffel af mundblæst glas, som hviler i en bronzeskulptur af tre hænder. Disse hænder symboliserer forskellige personligheder i The Macallans historie: Den første hånd hylder destilleri-arbejderne fra 1940, der trodsede krigens vanskeligheder. Den anden hånd repræsenterer tidligere chairman Allan Shiach, hvis bedstefar var leder af The Macallan under whiskyens produktion. Den tredje hånd tilhører nuværende Master Whisky Maker Kirsteen Campbell, som udvalgte og frigav whiskyen.

Det er altså en flaske, som kun lanceres i 288 flasker på verdensplan og med en vejledende udsalgspris på 820.000 kroner.

Skal du have en bid af historien? Så kan du købe billetter til Alchemist-eventet lige her

ANNONCE
The Reach

Farve: Dyb rødbrun

ABV: 41,6%

Duft: Mørk chokolade, sød kanel, aromatisk tørv, blommer, læder, pink grapefrugt, ribsgelé og harpiks.

Smag: Toffee-sirup, brombærmarmelade, lakrids, kandiseret ingefær, muskatnød, brændt ananas, pekannødder og røg fra brændeovn.

Finish: Intens, rig, sød og røget.

ANNONCE
Del

Seneste nyt