Connery

HBO Max er død - Max er i live

Warner Bros streaming-udbud bliver forbedret, men det gør priserne ikke

Det er ikke let at være streamingtjeneste for tiden, men det er så sandeligt heller ikke let at være streamingkunde. Det har vi nu endnu et bevis på, da Warner Bros igen ændrer på streamingudbuddet i Danmark, fordi HBO Max, der erstattede HBO Nordic, nu erstattes af den nye streamingtjeneste der slet og ret hedder Max.

Max forvirret? 
 
Skiftet har luret i kulisserne i et par måneder, og det nye hjem for Warner Bros. film og seriekartotek som inkluderer elskede franchises som Harry Potter, True Detective, Game of Thrones, The Last of Us m.fl, fejres i dag på lanceringen i en pressemeddelelse fra Max. 

"Jeg er rigtig glad for at se Max live i dag i Sverige, Norge, Danmark og Finland som nogle af de første markeder i Europa. Jeg kan ikke vente med at vores seere udforsker det brede udvalg, Max tilbyder. Så meget tid og hårdt arbejde er blevet lagt i at kuratere denne premium app på tværs af WBD, og at være vidne til, at produktet kommer til live i dag, gør mig ekstremt stolt." lyder det troligt fra Christina Sulebakk, der er Managing Director Nordics i Warner Bros. Discovery. 

Og skiftet ser ud til at byde på en forøgelse af indholdet. Tjenesten selv fortæller at de leverer dobbelt så meget indhold, som var tilgængeligt på HBO Max, og har blandt andet de ekstra ben at stå på, at de nu kan levere sport fra Eurosport og hele Discovery Channels indholdskatalog. Hvilket lyder fedt. 

Desuden vil tjenesten være det eneste stede hvor man kan få en komplet streamingservice af De Olympiske Lege i Paris i 2024. 

Udfordringen, er vi nok flere der vil mene, at prisen er blevet skruet betragteligt i vejret. På Hbo Max nåede abonnementet en pris på 89 kr/måned, men på Max skal man helt op og aflevere 149 kroner om måneden, hvis man vil have tilsvarende funktionalitet, som 4K indhold og Dolby Atmos surroundsupport. Dét abonnement hedder Premium. 

Hvis man derimod kan nøjes med Full HD-opløsning, står et standardabonnement til 119 kroner om måneden - og så kan dem der er ligelgade eller på røven - overdrivelse fremmer forståelsen - få lov til at trækkes med et reklamebaseret Basis-abonnement, som dog stadig koster 79 kroner om måneden, afbrudt af reklamer. Dårlig deal for de filmglade. 

Den nye prisstruktur for Max bringer Warner Bros. streamingtjeneste op, og lige akkurat over konkurrenten Netflix' aktuelle priser, og i endnu højere grad end tidligere, sidder vi nu og overvejer hvad der er essentielle streamingtjenester og hvilke der kan skæres fra - akkurat som i de gode gamle tv-pakke dage. 

Hvilke streamingtjenester kan du ikke leve uden?

ANNONCE
Del

Seneste nyt