Connery

Trailer: Tjek Saurons nye look i teaseren til næste sæson Rings of Power

Skal du med tilbage til Middle-Earth i næste sæson?

Amazon Prime Video har netop udgivet en spændende teasertrailer til anden sæson af The Lord of the Rings: The Rings of Power, og fans kan nu få et første glimt af Saurons nye look. Teaseren, som blev afsløret ved New York Comic-Con, lover masser af dramatik og introducerer nogle ikoniske figurer fra J.R.R. Tolkiens univers.

I den nye trailer ser vi Sauron i en hidtil uset form. Borte er den mystiske, mørkklædte skikkelse og det ildsprudlende øje. I stedet præsenteres Sauron nu som en blond skikkelse elver-agtig, igen spillet af Charlie Vickers, formentlig under dæknavnet Annatar, også kendt som "The Lord of Gifts"?. Transformationen er tro mod Tolkiens oprindelige værker, hvor Sauron ofte antog forskellige skikkelser for at bedrage og manipulere de andre magter i Middle-earth.

Traileren giver også et glimt af nogle andre centrale elementer og figurer. Galadriel, spillet af Morfydd Clark, optræder igen med en betydningsfuld rolle, og vi får også en forsmag på Dværgenes magtringe?. Selvfølgelig med antydninger af intense kampe og store omvæltninger, især omkring skabelsen af magtringene.

Glæd dig til at se mere, når The Rings of Power vender tilbage den 29. august 2024, og forbered dig på at dykke dybere ned i Saurons oprindelse og de mange mysterier, der venter prequel-Middle Earth.

For flere detaljer om, hvordan serien vil tage en mere rå og beskidt retning i den kommende sæson, kan du læse vores tidligere artikel her

ANNONCE
Rings of Power sæson 2 - Teaser
?si=eswGv7URvdJg5TgG
Del

Seneste nyt