Connery

SteelSeries lancerer Arctis Nova 5 headsets med "revolutionerende" app

SteelSeries udvider i dag deres prisvindende Arctis Nova-serie med lanceringen af Arctis Nova 5 headset-serien og Nova 5 Companion App.

Med et mål om at skabe bedre lyd til spil på Xbox og PlayStation, udvikle et trådløst gaming-headset, der både er premium og tilgængeligt, samt muliggøre længere og mere intense gaming-sessioner, præsenterer SteelSeries nu Arctis Nova 5. Ifølge SteelSeries er denne nyhed kombineret med Nova 5 Companion App en ægte "game-changer".

ANNONCE
TL;DR

SteelSeries udvider deres Arctis Nova-serie med de nye Arctis Nova 5 headsets og Nova 5 Companion App, der tilbyder over 100 lydpresets og avancerede funktioner som Quick-Switch Wireless og ClearCast 2.X Mic. Med neodymium drivere for fremragende lydkvalitet og en batterilevetid på over 60 timer, sigter Arctis Nova 5 mod at forbedre konsolspiloplevelsen. Headsettet er kompatibelt med flere platforme og fås til en vejledende pris på 1099 DKK.

ANNONCE

Over 100 lydpresets med Nova 5 Companion App
Den nye Nova 5 Companion App giver gamere adgang til mere end 100 spil-specifikke lydpresets, som kan tilpasses i realtid uden at forlade spillet. Disse profiler, skabt af lydingeniører, esports-professionelle og spiludviklere, giver en konkurrencemæssig fordel ved at levere skræddersyede lydoplevelser til top-spil som Fortnite, Apex Legends og Minecraft.

Fremragende lyd og avancerede funktioner
Arctis Nova 5 er udstyret med Neodymium Magnetic Drivers, som leverer en ultra-detaljeret lydscenarie med krystalklare højder, præcise mellemtoner og dyb bas. Disse specialdesignede drivere sikrer den perfekte lydoplevelse, uanset om du spiller spil eller lytter til musik.

Med Quick-Switch Wireless kan gamere let skifte mellem 2.4GHz og Bluetooth 5.3 forbindelser med et enkelt tryk på en knap. Dette gør det muligt at tage opkald under gaming uden at miste forbindelsen til spillet. En kompakt USB-C dongle gør det nemt at skifte mellem forskellige systemer som Xbox, PlayStation, Switch, PC, og mobile enheder.

ANNONCE
SteelSeries lancerer Arctis Nova 5 headsets med "revolutionerende" app

Klar og ren kommunikation med ClearCast 2.X Mic
SteelSeries' nye ClearCast mikrofon har en høj-båndbredde chipset, der understøtter 32KHz/16Bit lyd, hvilket sikrer klare og rene kommunikationer. På PC kan mikrofonen yderligere forstærkes med Sonar AI-Powered Noise Cancellation, der giver ultimativ to-vejs støjreduktion.

Lang batterilevetid og hurtig opladning
Med en imponerende batterilevetid på 60+ timer kan gamere nyde op til 8 timers spil hver dag i en hel uge på én opladning. USB-C hurtigopladning giver yderligere 6 timers spilletid på kun 15 minutter.

Sonar Audio Software Suite
Sonar Audio Software Suite er den første pro-grade parametric EQ designet specifikt til gamere. Denne software giver ubegrænset mulighed for at kontrollere lyd på tværs af spil, team chat og mikrofon, hvilket tillader gamere at justere hver enkelt frekvens og høre de lyde, der betyder mest.

Tilgængelighed og priser

Arctis Nova 5-serien er tilgængelig hos udvalgte forhandlere verden over til en vejledende pris på 1099 DKK, 1699 NOK/SEK og 139,99€. SteelSeries Sonar Audio Suite kan downloades gratis på SteelSeries.com/gg/sonar.

ANNONCE
Del

Seneste nyt