Connery

Schneider Electric lancerer deres første nødstrømsløsning til danske gamere

Hvis du er pro nok er en UPS vigtig nok!

De seneste år er UPS-enheder blevet mere og mere udbredte blandt gamere - men nok mest i kredse hvor gamingen tages til det professionelle niveau for enten e-sportsudøvere eller streamere. 

UPS står for Uafbrydelig Power Supply, og er akkurat som det lyder: Et gennemstrøms batteri der holder din gamingsession kørende i en given tid, hvis du skulle opleve udfald i elektriciteten - ikke noget vi som danskere oplever i det daglige - men hvis man vil være sikker, giver det mening. 

ANNONCE
Schneider Electricks APS Back-UPS Pro Gaming - Schneider Electric lancerer deres første nødstrømsløsning til danske gamere Schneider Electricks APS Back-UPS Pro Gaming

Schneider Electricks APS Back-UPS Pro Gaming er designet specifikt til gamere - det har resulteret i et gamervenligt design, der med et lille display (reaktorcirkel), der viser data for overspænding, spændingsdyk og strømafbrydelser - og hvis uheldet skulle være ude, har en nedtælling der viser akkurat hvor længe din gamingsession kan køre videre uden strøm. 

Back-UPS'en har en række gamercentriske funktioner: 

Sinusbølge-batteribackup: Denne teknologi leverer en jævn elektrisk strøm, der er nødvendig for følsom elektronik og beskytter mod ustabil strøm, hvilket kan forhindre buffers og glitches under strømsvigt.

160 graders synsvinkel: Reaktorcirklen er designet med en hældning på 160 grader, så den er synlig fra næsten alle vinkler.

Funktionel belysning: Når UPS’en opdager uregelmæssigheder i strømforsyningen, som overspændinger eller ledningsfejl, vil den give besked med pulserende lys.

Flere forbindelser: Enheden kommer med seks batteribackup outlets med overspændingsbeskyttelse og fire ekstra indgange, der beskytter mod usikker strøm og "hårde nedlukninger", der kan skade udstyret permanent. Derudover er der tre USB-porte til opladning af enheder som headsets og mobiltelefoner.

Tilpasset design: Tilgængelig i farverne Arctic (BGM1500) og Midnight (BGM1500B), hver med 12 RGB LED-lys, der kan tilpasses for at matche brugerens gaming-opsætning.

UPS'en har en kapacitet på 2200 VA, og SE giver følgende estimerede "runtimes", på forskellige gamingsetups:

  • Gaming PC med en monitor: 10 minutter
  • Gaming laptop med en monitor: 20 minutter
  • Xbox Series X og 55" TV: 15 minutter
  • PlayStation 5 og 55" TV: 11 minutter
ANNONCE

Pris og tilgængelighed

PC Back-UPS Pro for Gaming, 2200VA/1320W har en vejledende salgspris på 598,75 euro - eller lige i underkanten af 4.500 kroner

Del

Seneste nyt