Connery

OnePlus annoncerer partnerskab med Tumi

En metalliance mellem smartphonemærket og luksus-kufferten?

OnePlus har i nogen tid teaset et forestående lanceringsevent, hvor man præsenterer en hel række af nye gadgets, herunder den kommende OnePlus Nord 4, Oneplus Nord Bud 3 Pro og OnePlus Pad 2. 

Den nye OnePlus Nord 4 bliver den første 5G-smartphone fra mærket i metal - og netop det har altså åbnet døren for et partnerskab man ikke ser hver dag. 

OnePlus har nemlig allieret sig med kuffertmærket Tumi, der måske særligt er genkendelige fra deres airgrade-alu kabinekuffert. 

OnePlus samarbejder med Tumi om et begrænset antal co-brandede rejsetasker, når brugerne forudbestiller den nye smartphone. Den slanke og funktionelle 'Tumi Voyageur Persia Crossbody Bag' og den ikoniske og trendy 'Tumi 19 Degree Aluminium International Carry-on' har en naturlig forbindelse til den kommende OnePlus Nord 4, lyder det i en pressemeddelelse - i lighed med telefonens unibody-design bestående udelukkende af metal, der sikrer holdbarhed og udstråler modernitet, er kabinekufferten lavet af førsteklasses aluminium med vægt på styrke, stil og sikkerhed. 


“Hos OnePlus glæder vi os først og fremmest til at introducere og kunne tilbyde danskerne en masse nye og fede produkter, der både emmer af funktionalitet og lækkert design. Derudover er vi glade for samarbejdet, som er et naturligt match mellem de to virksomheder, da TUMI ligesom OnePlus er kendt for produkter, der har et kompliceret håndværk, førsteklasses materialer og uovertruffen holdbarhed. Begge brands stræber desuden efter at skabe minder og give forbrugerne mulighed for at opleve verden på en måde, der er lige dele funktionel og stilfuld, hvilket passer perfekt til de sommerferieuger, vi netop går i møde nu”, siger landechef for OnePlus i Danmark Thor Gøtz. 

De nye OnePlus produkter bliver officielt afsløret den 16. juli 2024 under et lanceringsevent i Milano. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt