Connery

Sådan finder du den bedste kop kaffe i Europa

Populær kaffe-app har udvidet til 9 storbyer i Europa.

Med mindre din rejse går til Italien, hvor selv den tarveligste tankstation har kaffe fra øverste skuffe, så kan det godt være lidt en jungle at finde en rigtig god kop kaffe ude i den store verden.

Men det vil Hey Barista-appen gøre op med - og der kommet nye spændende smagsmuligheder på programmet for kaffetørstige eventyrrejsende!

 Hey Barista startede som et magasin i 2019 og er nu blevet til en praktisk app, udviklet af Oatly.

Appen er skabt til kaffeelskere, der ønsker at finde de mest interessante og kvalitetsrige caféer, uanset hvor de befinder sig. Appen har allerede populære guides til byer som Barcelona, Amsterdam og Sydney. Fra den 10. juni 2024 udvides den til også at inkludere Prag, Berlin, Madrid, Paris, Lissabon, Rom og København.

Appen inkluderer detaljerede beskrivelser, fotografier og anmeldelser af hver café, så du kan finde præcis det sted, der passer til din smag. Udover caféanbefalinger kan du også finde information om kommende kaffebegivenheder og kampagner.

Kaffefokus i Danmark

En af de nye byer i appen er København, hvor du kan opleve steder som ORSA og Apotek 57. ORSA er kendt for sin hyggelige atmosfære med vinylmusik og en politik om "ingen laptops", hvilket skaber en afslappet og social stemning. Apotek 57, en del af Frama Studio Store, byder på en moderne livsstilsbutik og en unik kaffebar i en historisk bygning, hvor du kan nyde La Cabra-kaffe og en sæsonbetonet, økologisk menu.

App'en er tilgængelig til både Android og Apple.

ANNONCE
Del

Seneste nyt