Connery

5 af de dyreste Pokémon-kort, du kan være heldig at trække fra Scarlet & Violet

Scarlet & Violet har et par bangers i kartoteket!

Lige for tiden er Pokémon i fuld gang med at udvide deres seneste kapitel, Scarlet & Violet, med alle mulige forskellige sets og typer af kort.

Selvom sættene indtil videre ikke har lanceret nogle kort, som bryder skalaen og går helt op i de tårnhøje priser, som vi så med Sword & Shield - men det er måske bare et spørgsmål om tid.

Der er nemlig en del kort efterhånden, som har bevaret deres værdi - og et enkelt kort, som lige nu skyder i vejret.

Pokemon har alle år været lidt af en risiko-investering, hvor det kan skifte på en dag.

Men per juli 2024 er disse 5 kort nogle af de mest værdifulde i de forskellige Scarlet & Violet-sæts:

ANNONCE
Magikarp (203/193 Illustration Rare fra Paldea Evolved) - 5 af de dyreste Pokémon-kort, du kan være heldig at trække fra Scarlet & Violet Magikarp (203/193 Illustration Rare fra Paldea Evolved)

Raging Bolt Ex (208/162 Special Illustration Rare fra Temporal Forces)

Denne forfader til en af de legendariske hunde, Raikou, har bevaret og endda steget lidt i værdi siden sin lancering tilbage i marts 2024. Og foruden det bragende flotte design med dinosaur-vibes og masser af farver - så er Temporal Forces også notorisk kendt for at have en af værste pull rates i hele Scarlett & Violet. 

Pricetrend: 500-600 kroner

Charizard ex (234/091 Special Illustration Rare fra Paldean Fates)

Charizard går man ALDRIG galt i byen med, og når den så er designet i et ultra-fedt tera-design med masser af eksplosive farver - så går fans amok. Da denne kom på markedet fik den folk til at glemme alt om den anden tera-udgave af Charizard fra Obsidian Flames, som på kort tid nærmest halverede sin værdi. 

Pricetrend: 700-900 kroner

ANNONCE
Charizard ex (199/165 Special Illustration Rare fra 151) - 5 af de dyreste Pokémon-kort, du kan være heldig at trække fra Scarlet & Violet Charizard ex (199/165 Special Illustration Rare fra 151)

Charizard ex (199/165 Special Illustration Rare fra 151)

Når man lancerer et helt sæt dedikeret udelukkende til de originale 151 pokémons - så går fans amok på den gode måde. Og priserne har sneget sig op og ned siden lanceringen, men et kort ligger stabilt på værdien - naturligvis charizard, som i sit alt art-stadie flyver over et lava-landskab på smukkeste vis. 

Pricetrend: 800-1200

Magikarp (203/193 Illustration Rare fra Paldea Evolved)

Der sker noget på markedet lige nu med Paldea Evolved - nummer 2 udvidelse i Scarlet & Violet. Og flere af kortene stiger i værdi - men ingen lige så meget som den underskønne Magikarp, som med sit florale jungletema og vanvittigt smukke design endelig har fået den værdi, som mange samlere havde spået den til at få.

Pricetrend: 900-1100 kroner

Greninja ex (214/167 Special Illustration Rare fra Twilight Masquerade)

Vi har haft den seneste udvidelse fra Scarlet & Violet i lidt over en måned, så priserne er stadig ret nye og har måske ikke helt landet endnu - ikke desto mindre har den unikke tera-inspireret farveeksplosion med Greninja taget fans med storm. Nogle mener, at det bliver den nye Giratina (fra Lost Origin), så den kommer umiddelbart kun til at stige i værdi i den nærmeste fremtid. 

Pricetrend: 1100-1300 kroner

ANNONCE
Del

Seneste nyt