Connery

Letvægtspræstation: ASICS præsenterer SUPERBLAST 2-løbesko

Når teknologi og komfort går hånd i hånd.

ASICS har løftet sløret for nyeste tilføjelse til deres innovative løbesko-sortiment: SUPERBLAST™ 2.

Denne sko, der er designet til at give løbere en følelse af at være "superladede" på hvert skridt, er nu tilgængelig på markedet med fokus på avanceret teknologi og komfort.

Den nye model er udstyret med ASICS’ mest avancerede mellemsål, FF TURBO™ PLUS skum, som tidligere kun fandtes i deres topmodeller, METASPEED™ SKY+ og METASPEED™ EDGE+.

Dette skum er omkring 8% lettere, 6% blødere og har 8,2% højere energiudbytte sammenlignet med det tidligere anvendte. Derudover har skoens mellemsål et lag af FF BLAST™ PLUS ECO-dæmpning, lavet af cirka 24% biobaseret materiale, der sikrer blødere landinger og energigivende afsæt.

Skoens nye ENGINEERED WOVEN UPPER er et letvægtsstof i ét stykke, som tilbyder overlegen åndbarhed og komfort. Ydersålen med ASICSGRIP™ teknologi, oprindeligt designet til terræn, giver forbedret trækkraft og stabilitet, hvilket sikrer en mere behagelig og sikker løbeoplevelse. Skoen vejer kun 249 gram!

"SUPERBLAST™ 2-skoen integrerer vores seneste gennembrud inden for mellemsålteknologi. Dette materiale er ikke kun lettere og blødere, men giver også et exceptionelt energiudbytte, der hjælper løbere med at føle et nyt energiniveau og komfort med hvert skridt. Denne sko vil øge din løbeeffektivitet og inspirere dit sind til at nå nye højder.", fortæller Laura Bolgen, direktør for Product Management Department, Performance Running Footwear hos ASICS.

Skoen bliver tilgængelig d. 5. juli til en pris på 220 euro.

ANNONCE
Del

Seneste nyt