Connery

Har du styr på dine drager i House of the Dragon? Denne drageguide giver dig det fulde overblik

Hvem rider på hvem?

House of the Dragon tordner derudaf i sæson 2 og fortsætter den genoptændte Game of Thrones-hype, som vi havde med den originale serie.

Sæson 1 kom fænomenalt fra start og den nye sæson samler op på en masse løse tråde og sørger for at kridte banen op til en uundgåelige krig mellem Targaryen-familien.

Og så er der drager!

Men hvem er nu lige hvem? Efter GoT, som foregår godt og vel 197 efter House of The Dragon, kan det godt være lidt uoverskueligt at finde rundt i dragerne.

Derfor har vi lige plukket de 10 vigtigste drager i House of the Dragon og beskrevet: rytteren, navn og hvad de er kendt for. 

Klar på en dragehåndbog?

ANNONCE
10 vigtigste drager i House of the Dragon

1. Syrax
Rytter: Prinsesse Rhaenyra Targaryen
Funktion og historie: Syrax er en gul hun-drage, opkaldt efter en Valyrisk gudinde. Rhaenyra rider hende som en ung prinsesse, og Syrax spiller en central rolle i hendes kamp for tronen. Dragen er kendt for sin hurtighed og kraft.

2. Caraxes
Rytter: Daemon Targaryen
Funktion og historie: Caraxes, også kendt som "Blood Wyrm," er en stor og brutal drage med røde skæl. Han er en af de mest erfarne drager og har været i flere slag. Daemon bruger ham som et værktøj til at udøve sin magt og ambitioner.


3. Meleys
Rytter: Prinsesse Rhaenys Targaryen
Funktion og historie: Kendt som "Den Røde Dronning," er Meleys en ældre drage med røde og pink skæl. Hun er hurtig og farlig, og Rhaenys bruger hende i kampene for at støtte sin families krav til tronen.

4. Seasmoke
Rytter: Laenor Velaryon
Funktion og historie: Seasmoke er en sølvgrå drage, som Laenor Velaryon rider. Dragen har spillet en vigtig rolle i søslagene, specielt under borgerkrigen kendt som "Dance of the Dragons."

5. Vermax
Rytter: Jacaerys Velaryon
Funktion og historie: Vermax er en grøn drage, som Jacaerys rider. Han er en af de yngre drager, men spiller en vigtig rolle i kampen mod de oprørske styrker.


6. Arrax
Rytter: Lucerys Velaryon
Funktion og historie: Arrax er en ung drage, der rides af Lucerys. Han deltager i de tidlige kampe under borgerkrigen og møder en tragisk skæbne i en konfrontation med Vhagar.


7. Vhagar
Rytter: Aemond Targaryen
Funktion og historie: Vhagar er en af de ældste og største drager, tidligere redet af flere medlemmer af Targaryen-familien. Aemond Targaryen overtager hende, og hun bliver en af de mest frygtede drager i borgerkrigen på grund af hendes størrelse og erfaring.


8. Sunfyre
Rytter: Aegon II Targaryen
Funktion og historie: Sunfyre, også kendt som "Den Gyldne," er en smuk gul-guld drage, der rides af Aegon II. Dragen er kendt for sin skønhed og styrke, og spiller en stor rolle i Aegons kamp for tronen.

9. Tessarion
Rytter: Prins Daeron Targaryen
Funktion og historie: Tessarion, kaldet "Den Blå Dronning," er en blå-bronze drage. Hun er en af de yngre drager, men viser stor tapperhed og magt i kampen for Targaryen-dynastiets fremtid.

10. Dreamfyre
Rytter: Prinsesse Helaena Targaryen
Funktion og historie: Dreamfyre er en ældre drage med lyseblå og sølvfarvede skæl. Hun har været en del af Targaryen-familien i mange generationer og rides af Helaena. Hun symboliserer Targaryen-familiens stolte arv.

ANNONCE
Del

Seneste nyt