Connery

Jason Watt bliver Formel 1-ekspert på ny sportskanal

Daglig dækning af Formel 1

Viaplay lancerer deres nye sportsnyhedskanal, Viaplay Sport News til august - og har sikret sig en af Danmarks mest anerkendte motorsportseksperter, Jason Watt, som fast Formel 1-ekspert. Ifølge planen, vil F1-fans snart komme til at følge motorsporten med daglige input fra Jason. 

Ifølge Viaplays sportschef Benjamin Munk Lund er Jason Watt ikke alene en skarp analytiker, men en ekspert, der kan engagere både den almindelige sportsfan og den dedikerede motorsportsentusiast.

"Jason Watt er ubetinget en af de stærkeste Formel 1-eksperter, vi har i Danmark, og vi ser med stor forventning frem mod at dække Formel 1 og andre motorsportsrelaterede nyheder i hans gode selskab. Jason er analytisk skarp og vidende, men har også en bred folkelig appel, der gør ham til en fremragende formidler," siger Benjamin Munk Lund i en pressemeddelelse til Connery.dk

Jason Watt bringer en enorm erfaring med sig fra både sin aktive karriere og sin mangeårige rolle som kommentator og ekspert. Hans passion for motorsport skinner altid igennem, og han formår at levere engagerende og informativt indhold til seerne. For Watt er den nye mulighed en drøm, der går i opfyldelse, fordi han kan dykke endnu dybere ned i sin passion:

"Motorsporten byder ikke kun på masser af action ude på selve racerbanerne, men så sandelig også i kulisserne mellem løbene. Der er en konstant nyhedsstrøm om alt fra kørerkabaler til interne magtkampe, og det bliver fantastisk at have en sportsnyhedskanal, der kan gribe historierne i det øjeblik, at de breaker. Jeg glæder mig helt vildt til at give seerne den fedeste nyhedsdækning på Viaplay Sport News," udtaler Jason Watt.

En bred motorsportsdækning

Viaplay Sport News går i luften til august, og Jason Watt vil være en central figur i den daglige dækning af Formel 1. Udover Formel 1 vil kanalen også dække andre prominente motorsportsgrene som Formel 2, Formel 3, IndyCar, Moto GP, Nascar, DTM og IMSA Sportscar Championship.

ANNONCE
Del

Seneste nyt